Šiurpiausios automobilių spūstys pasaulyje - Rusijos sostinėje

Nyderlandų kompanija „TomTom“ paskelbė miestų, kurių gatvės 2012-aisiais buvo apkrautos labiausiai, reitingą. Pirmąją sąraše įrašyta Rusijos sostinė Maskva.

Remiantis kompanijos duomenimis, eismas Maskvoje ne piko valandomis tapo 66 proc. lėtesnis nei 2011-aisiais. Per rytinį piką automobiliai važiuoja 106 proc. lėčiau. Per vakarinį piką situacija dar sudėtingesnė – automobiliai Maskvoje važiuoja 138 proc. lėčiau nei 2011-aisiais.

Iš viso į sąrašą įtrauktas 161 pasaulio miestas. Po Maskvos seka Stambulas, kur eismas ne per piką tapo 55 proc. lėtesnis nei 2011-aisiais. Taip pat labiau apkrautos tapo Varšuvos, Marselio, Palermo, Los Andželo, Sidnėjaus, Štutgarto, Paryžiaus ir Romos gatvės.

Kompanijos „TomTom“ atstovai pabrėžia, kad specialistai vertino gatvių apkrovimą pagal GPS navigatorių rodmenis. Vertinti tiek greitkeliai, tiek ir mažiau apkrauti keliai.

Žemiau keletas vaizdų apie košmariškas spūstis Maskvos gatvėse. Lengviau - tik „britvininkams“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ekspertas

ekspertas portretas
Matyt ten zmones gerai gyvena, ir auto tokie neblogi...

Treniota

Treniota portretas
Maskvoje visada buvo gerai gyvent. O kamsciai 10,5 mln. gyventoju tuirinciame mieste -normalu.

to Treniota

to Treniota portretas
nu nesveikas...Rusai galvojo,kad Maskvoje vazines metro,autobusais,tramvajais na ir Ziguliukais su Maskviciais,ale.....dabar sedi kamsciuose valandu valandas...Ryte ir vakare visiskas beprotnamis...Todel ir saudosi,dauzo snukius.....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių