Šeštos kartos „Golf" pasirodys lapkritį

Šį mėnesį automobilių gamintojas „Volkswagen" turėtų oficialiai pristatyti jau šeštą savo populiariojo modelio „Golf" kartą. Tačiau pirmosios neoficialios hečbeko nuotraukos jau publikuojamos užsienio interneto portaluose.

Gamintojai gerbėjams naująjį modelį žada pademonstruoti Paryžiaus automobilių parodoje. Prekyboje „Golf VI" turėtų pasirodyti lapkritį, skelbia MotorAuthority.com.

Automobilyje sumontuotas 1,6 litro 200 arklio galių benzininis variklis. Šeštos kartos „Golf" bus ir GTI versijos: jame bus sumontuotas 2 litrų 240 arklio galių motoras, skirtas tiems, kurie mėgsta greitį ir azartą. GTI versija pasirodys maždaug 2010 metais. Taip pat šeštos kartos „Golf" bus ir su dyzeliniais varikliais.

„Golf VI" dizaineriai patobulino saloną, elektros paketą, šiek tiek pakeistos kėbulo linijos. Tačiau kaip ir visi penki jo pirmtakai šis automobilis skirtas jauniems, veržliems žmonėms, kurie renkasi ekonomiškas ir patvarias mašinas. Visos šeštojo „Golfo" versijos bus renkamos Vokietijoje esančioje gamykloje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių