Per senas įsigyti „Porsche“ – per jaunas „Mercedesui“?

Jeigu jaučiatės šiek tiek per senas „Porsche“ automobiliui, bet vis dar per jaunas įsigyti „Mercedes“ sedano tipą, tai kur link pasukti?

Galbūt norėtumete įsigyti „Volkswagen Golf/Plus“ markės automobilį ar „Nissan Qashqai“ ? Praėjusiais metais šie du automobiliai buvo išrinkti vieni populiariausių Lietuvoje. Žinoma, kiekvienas renkasi automobilį pagal savo poreikius.

Vieniems patinka sportiški automobiliai, antriems – praktiški, dar kitiems – šeimyniniai.Na, o jūs neapsisprendžiate kokio automobilio norėtumėte labiau. Galbūt jūs dar nepasiruošęs nukirpti sparnus savo sportiškoms svajonėms, bet taip pat nesate dar ir per daug surimtėjęs.

Jeigu ieškote išskirtinio automobilio, ir šiek tiek sportiško  - jums puikiai pasitarnaus „Honda Accord Tourer“. Stilingasis „Accord Tourer“, yra gavęs tarptautinį apdovanojimą „Red Dot“ už geriausią dizainą, beto šį automobilį galima įsigyti su pasirinktine pagalbinio valdymo sistema ADAS, kuri padeda vairuotojams ilgose kelionėse bei suteikia papildomą apsauga susidūrimo atveju. Taip šis „Accord“ turi susidūrimą švelninančią stabdymo sistemą (CMBS), kuri buvo pripažinta kaip viena geriausių inovacijų saugumo srityje, kurios veiksmingumą patvirtino bandymai ir už kurią suteiktas vienas pirmųjų aukščiausių „Euro NCAP“ apdovanojimų. 

Tad grįžkime prie populiauriausiųjų automobilių. Štai, norintiems įsigyti SUV, tačiau ne itin griozdiškos išvaizdos galbūt tikrai verta pamąstyti apie „Nissan Qashqai“? Tai vadinamasis miesto automobilis, jis kompaktiškas, pasižymintis švelniu dizainu ir ekonomiškumu.

„Volkswagen“ automobiliai vis tik ko gero yra įsitvirtinę Lietuvoje labiausiai. Neveltui ir išlieka populiariumo viršūnėje. Kiekvienam lietuviui tik prašnekus apie praktiškumą, galvoje dingsteli šios markės automobiliai: retai gendantys bei pigios ir nesudėtingai gaunamos detalės.

Na ir vis dėl to, jei jaučiatės per senas nusipirkti „Porsche“, ir vis tik per jaunas „Mercedes“ sedano vairavimo stiliui, vis gi rinkitės kas arčiau širdies. Šiuolaikinėje automobilių rinkoje toks platus pasirinkimas, jog ko gero net aukščiau išvardinti keli populiarūs automobiliai jūsų akies nesudomins.


Šiame straipsnyje: "Honda"Nissan

NAUJAUSI KOMENTARAI

išsprendė pagaliau

išsprendė pagaliau portretas
rebusą, svarbų kiekvienam lietuviui, dabar žinosim ką daryti , ogi parduosim Būlkas Silkes ir Patasus ir varysim Hondų pirkti
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių