SAS pradeda tiesioginius skrydžius į San Franciską

Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS pirmadienį, pirmą kartą bendrovės istorijoje, įvykdė tiesioginį skrydį iš Kopenhagos į San Franciską.

Šį miestą keleiviai nuo šiol galės pasiekti 6 kartus per savaitę – kasdien išskyrus antradienį.

SAS keleivius į JAV skraidina daugiau nei 60 metų, tačiau tiesioginį reisą į San Franciską jie galės rinktis pirmą kartą. Skrydžiai tarp Kopenhagos ir San Francisko bus vykdomi didžiausiu SAS lėktuvų parko orlaiviu „Airbus 340-300“, kuriame yra 245 vietos keleiviams.

„Mūsų lėktuvai į San Franciską iš Kopenhagos oro uosto kils 12.25 val., todėl keleiviams iš Lietuvos galėsime pasiūlyti puikias jungtis tiek iš Vilniaus, tiek iš Palangos. SAS keleivius į Kopenhagą iš Vilniaus skraidina 19 kartų per savaitę, o iš Palangos – 13 kartų per savaitę, iš abiejų miestų turime ankstyvus rytinius reisus“, - komentavo SAS vadovė Baltijos šalims Rūta Jucienė.

R. Jucienė taip pat pažymėjo, jog iš San Francisko SAS keleiviai galės patogia pasiekti ir kitus JAV vakarų pakrantės miestus susivienijimui „Star Alliance“ priklausančių skrydžių bendrovių lėktuvais.

SAS planuoja, jog per metus maršrutu Kopenhaga – San Franciskas bus pervežti 125 tūkst. keleivių: 55 proc. iš jų keliaus iš Šiaurės Europos šalių, 35 proc. – iš JAV, 10 proc. - iš kitų Europos šalių.

Šiaurės Amerikoje SAS keleiviai iš Kopenhagos tiesioginiais reisais taip pat gali pasiekti Niujorką, Čikagą bei Vašingtoną



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių