„Rolls-Royce“ beskonybė: 24 karatai aukso sugadino prestižą (foto)

„Rolls-Royce“ automobiliai visada dvelkia tiesiog beprotiška prabanga. Nuo pat gamybos pradžios šie automobiliai buvo vadinami stilingais ir elegantiškais. 

Tačiau „Rolls-Royce“ gaminio prestižas buvo sumenkintas ir stilingu automobiliu dabar galima pavadinti nekiekvieną „Rolls-Royce“ modelį.  

Italų mados namai „The Fenice Milano 'Diva'“ tiek stengėsi išpuošti „Rolsą“, kad, kaip vertinama specialistų, gerokai persistengė. Nors yra posakis, kad dėl skonio nesiginčijama, šio prabangaus modelio stilius vertinamas kaip visiška beskonybė. 

Kompanija, kuri garsėja juvelyrikos dirbiniais, ant „Rolso“ išpurškė 24 karatus aukso dažų, kuriais nudažė tam tikras automobilio detales. 

Pranešama, kad automobilyje įmontuotas 6,0 l variklis su twinturbo kompresoriumi. „Rolls-Royce“ generuoja 560 arklio galių, o maksimalus šio „prabangaus laivo“ greitis – 248 km/val. 

Mados namų pagražintas „Rolls-Royce“ dabar kainuoja 4 milijonus ir 200 tūkstančių  litų, nes, kaip teigiama, jo pagražinimas mados namams kainavo net 880 tūkstančių litų.

Ar verta mokėti tiek pinigų už tą modelį, kuris, vadinamai, atėmė „Rolls-Royce“ stiliaus ikonos titulą?..


Šiame straipsnyje: Rolls-Royce

NAUJAUSI KOMENTARAI

Netas

Netas portretas
nu ir kur ta beskonybė? kad kažkoks nupezęs kritikas vadovaujasi savo asmeniniu skoniu, tai dar nereiškia, kad visiems turi būti roisas sugadintas...

Jis

Jis portretas
Kažkaip man nebogai atrodo...gal jau su mano skoniu kažkas. Kodėl rolsas turi būti tik pilkas ar tamsiai pilkas?

tadas

tadas portretas
Turbut skonio reikalas, bet man atrodo tragiskai :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių