Pristatytas naujasis „TomTom GO 1000“

Navigacinių sistemų gamintojas „TomTom“ praneša apie pažangiausios technologijų klasės GO sistemą, įtraukiančią naujas funkcijas, ypač greitą maršruto nustatymą bei sumanųjį ekraną. Pristatomas „TomTom GO 1000“ ir „TomTom GO 1005“.

„Naujausia GO 1000 klasė yra vairavimo ateitis, - teigia „TomTom“ viceprezidentas Andrzejus Kasprzykas. – Nuo piršo prisilietimu valdomo ekrano ir magnetinio aparato pritaisymo įrankio iki ypač greito maršruto apskaičiavimo ir pačių išsamiausių žemėlapių. Tai padės vairuotojams greičiau nei bet kada bei saugiai pasiekti kelionės tikslą.“

Tai yra pirmasis šios kategorijos „TomTom“ aparatas su skysto kondensatoriaus ekranu. Vairuotojai gali sužnybdami ekraną pirštais didinti ar mažinti žemėlapius, pirštų galiukais naršyti meniu – ekranas jautriai ir sumaniai reaguoja į bet kurį menkiausią prisilietimą.
Tai, sujungta su dar labiau patobulinta vartotojo sąveika užtikrina visišką navigacijos sistemos interaktyvumą. Ypač didelis aparato ekranas 13cm – užtikrina iškiausią kelio vaizdą, paprastesnį valdymo procesas bei funkcionalumą.

„TomTom GO 1000“ pristatomas kiek naujesniu dizainu, su magnetine kojele, leidžiančia paprastai pridėti aparatą, ir negaišti laiko jį montuojant ar numontuojant nuo lango stiklo. 

„TomTom GO 1000“ vartotojai taip pat turi galimybę prisidėti „TomTom“ greičio kameras. Aparatą įsigysite jau su esamu greičio matuoklių vietų sąrašu, o jis dažnai papildomas „TomTom“ vartotojų – kitų vairuotojų. Aparatas perspėja vairuotojus apie vidutinį leistiną greitį kelyje užtikrinant saugų vairavimą.

Ir tai dar ne viskas: galingo, ypač greito kompiuterio procesoriaus dėka vairuotojai naudosis greituoju kelio maršruto pateikimu, o tuo tarpu „IQ Routes“ technologija užtikrins naujausią kelių informaciją, gaunamą iš milijonų „TomTom“ vartotojų. Naujieji prietaisai parduodami su jau instaliuotais pačiais naujausiais žemėlapiais, kurie parengia 2 milijonais daugiau kilometrų daugiau Europos kelių kartu su detaliais grafiniais vaizdais. Išsamus lankomų vietų sąrašas papildytas telefonų numeriais bei darbo valandų informacija – tai reiškia, kad vairuotojai galės gauti dar daugiau naudingos informacijos apie lankomas vietas.

Kartu su pažangiausiomis technologijomis ir funkcionalumu naujieji „TomTom“
GO 1000 ir 1005 pakeis mūsų supratimą apie navigacijos sistemas. Lietuvos rinką jie pasieks lapkričio mėnesį.


Šiame straipsnyje: navigacijatomtom

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių