Pratęstas naudojimosi dygliuotomis padangomis laikas

Susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius, susitikęs su Lietuvos policijos departamento bei Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos vadovais, aptarė galimybę pratęsti naudojimąsi dygliuotomis padangomis laiką. Nuspręsta terminą pratęsti iki šių metų gegužės 1 dienos.

„Tikiuosi, kad vairuotojai bus sąmoningi ir dygliuotąsias padangas į vasarines pasikeis niekieno neraginami tuomet, kai tik atšils orai ir keliuose nebeliks sniego ar ledo", - teigė R. Sinkevičius.

Pagal Kelių eismo taisykles vairuotojai iki balandžio 10 d. privalo pasikeisti žiemines dygliuotas padangas į vasarines, kitaip jiems gresia baudos. Susitarta, kad policijos pareigūnai važinėjančių su dygliuotomis padangomis vairuotojų nebaus visą balandį.

Susisiekimo ministerija primena, kad  lengvaisiais automobiliais automagistralėse nuo balandžio 1 d. leidžiama važiuoti ne didesniu kaip 130 km/h greičiu, greitkeliuose nuo balandžio 1 d. - ne didesniu kaip 110 km/h greičiu, keliuose su asfalto ar betono danga - ne didesniu kaip 90 km/h greičiu, kituose keliuose - ne didesniu kaip 70 km/h greičiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dviratininkas

Dviratininkas portretas
Tai laisvai galėsiu minti,su dagiukais. iki balandžio 30d,nes panemunės šile slidu.

ahaą

ahaą portretas
Nelabai čia bananijoi atsiras tų "sąmoningų" vairuoklių.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių