Prancūzas, sugedus stabdžiams, skriejo 200 km/val. greičiu

Kai Franckas Lecerfas iš parduotuvės susiruošė į namus, jis tikrai nesitikėjo, kad kelionė nuosavu automobiliu Renault „Laguna 3“ baigsis sienos kirtimu, automobilių gaudynėmis ir atsiradimu Belgijos, Prancūzijos bei tarptautinės žiniasklaidos naujienų pranešimuose.

Prancūzas buvo priverstas lėkti 201 km/val. greičiu šalies greitkeliais po to kaip jo automobilio greičio reguliatorius užstrigo, o stabdžiai nustojo veikti.

Kaip praneša „The Daily Telegrapgh“, po šio įvykio vairuotojas parašė ir oficialų skundą, dėl jo automobilio, specialiai pritaikyto neįgaliesiems, techninių bėdų, dėl kurių vis buvo priverstas milžinišku greičiu lėkti Prancūzijos šiaurės greitkeliais.

Ši kelionės, kuri baigėsi tik pasibaigus degalams ir kurios metu „jam prieš akis prabėjo visas gyvenimas“, baigėsi laimingai Belgijos griovyje – iki čia jį lydėjo Prancūzijos policijos ekipažai.

Pranešama, kad 36 metų vairuotojas iš parduotuvės važiavo 95 km/ val. greičiu ir nuo tada prasidėjo bėdos. Teigiama, kad kiekvieną kartą jam bandant stabdyti, automobilio greitis tik padidėdavo ir galiausiai pasiekė 201 km/ val. greitį.

Vairuotojui pavyko paskambinti pagalbos telefonu, o operatorė jo bėdas iškart perdavė policijos pareigūnams.

Galiausiai prancūzo kelionė baigėsi beveik už 200 km nuo namų, Belgijos griovyje.

Vairuotojas teigė, kad su šia problema jis susidūrė nebe pirmą kartą ir ją sprendė „Renault“ mechanikai.

F. Lecerfo advokatai jau ruošia ieškinį dėl „pasikėsinimo į asmens gyvybę“.

„Renault“ teigia komentuosiantys tik po tyrimo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
O degimas irgi neišsijungė? Šiaip jau raktelį reikėtų pasukti.

liaulius

liaulius portretas
nu ka prancuzas. viskas tuom pasakyta. jie viską žino geriausiai daro geriausiai. tik kai reikia koki pezo reno taisyti pamatai ju techninius sprendimus. kaip ir rogrameriai prancūzai patys blogiausi: pasikele bile kiek o nieko nemoka.

3

3 portretas
ir rankinis turbut neveike
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių