Populiariausi šios vasaros kupė

Įtakingas JAV žurnalas „Forbes" sudarė populiariausių šios vasaros kupė automobilių reitingą. Žurnalistai išrinko 10 kupė, kurie verti populiariausiųjų vardo.

Jau ne pirmus metus populiarūs išlieka „Mercedes-Benz CL-class". Aišku, kiek anksčiau pasirodęs „Mercedes S-Class" labiau vertinamas šios markės gerbėjų, visgi populiarūs šią vasarą abu modeliai.

Ekspertai populiariausiųjų sąrašą papildė net 3 „Audi" modeliais. „Audi TT" labai dažnai patenka į panašius populiarių automobilių sąrašus. Nors kalbama, kad kai kuriuos vairuotojus šiame kupė ištinka klaustrofobijos priepuolis, visgi šis automobilis labai populiarus. „Audi A5" ir „S5" tik neseniai išvydo dienos šviesą, tačiau šie modeliai iškart surado savo pirkėją. „Audi S5" vertinamas greičio mėgėjų: be savo gražios išvaizdos šis automobilis turi dar vieną privalumą - 354 arklio galių variklį.

Dar vienas „karštų" automobilių atstovas - BMW 1. Vienu metu šį automobilį daugelis laikė išskirtinai moterišku. Tačiau greitai ši mintis buvo išguita: ekspertai tvirtina, kad modelis - „unisex" tipo, vadinasi, jį drąsiai gali vairuoti ir vyrai, ir moterys. Dar vienas automobilio pliusas - platus variklių galingumo pasirinkimas. Taupūs vairuotojai renkasi šį automobilį su dyzeliniu varikliu, o tie, kuriems automobilis atstoja pramogas ir azartą pasiruošę pakloti nemažas sumas už BMW 135.

Ekspertai negalėjo pro akis praleisti ir didžiosios amerikiečių svajonės atgimimo - „Dodge Challenger". Aišku, kalbama apie „SRT 8" modelį, kuris apdovanotas 425 arklio galiomis. Žinoma, nedovanotina būtų nepaminėti ir išskirtinės auotmobilio išvaizdos.

Be dėmesio neliko ir „Infinity G37". Liukso klasės versija kultinio „Nissan 350 Z". Greičio ir stiliaus harmonija itin vertinama prabangių kupė gerbėjų.

„Forbes" ekspertai pažymi, kad be jau minėtų „Mercedes" dar daugiau pagyrų pelnė „CLK AMG" ir „Mercedes Smart ForTwo".

„Volvo C30" buvo pripažintas kaip seksualiausias šios vasaros kupė modifikacijos modelis.

Desertui liko du, ko gero, patys brangiausi sąrašo automobiliai. Abu jie priklauso tai pačiai garbingai markei: „Bentley Brooklands" ir „Bentley Continental GT". Pastarasis gali išvystyti 200 mylių (daugiau kaip 320 kilometrų) per valandą greitį. Tą jam padeda padaryti 600 arklio galių variklis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių