Policija sulaikė kaunietį, naktimis vogusį degalus

Penktadienį,  apie 23.30 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariate (Kauno apskr. VPK Jonavos r. PK) buvo gautas telefoninis pranešimas, kad Jonavoje, Kauno g., iš automobilio „VW Golf„, stovėjusio prie daugiabučio namo vagiami degalai. Skambinęs asmuo policijai nurodė įtariamojo požymius ir jo automobilį. Į įvykio vietą atvykę patruliai įtariamojo nusikaltimo vietoje nerado, tačiau netrukus Jonavos mieste sustabdė automobilį „Citroen Evasion“, kurį vairavo Kauno m. gyventoja I. E. (gim. 1994 m.). Automobiliu kartu važiavo jos giminaičiai E. V. (gim. 1978 m.) ir jo sutuoktinė A. V. (gim. 1983 m.).

Apžiūros metu automobilyje rasta 1 t talpos plastikinė talpykla, kurioje buvo apie 20 l dyzelino, guminė žarna ir degalų siurblys.

Automobilis ir jame važiavę asmenys pristatyti į Kauno apskr. VPK Jonavos r. PK. E. V. nustatytas 2,53 promilių alkoholio neblaivumas, jis sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės pagal Lietuvos respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už tokio pobūdžio nusikalstamas veikas baudžiama bauda arba areštu, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Neabejingo, vagystę pastebėjusio piliečio dėka sulaikytas vagyste įtariamas asmuo. Kauno apskrities policija ir toliau ragina gyventojus nebūti abejingiems daromiems teisės pažeidimams ar nusikaltimams ir nedelsiant apie tai informuoti policijos pareigūnus bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių