Planuojami tiesioginiai skrydžiai iš Kopenhagos į San Franciską

Skandinavijos oro linijos SAS toliau plečia savo maršrutų tinklą ir nuo 2013 m. balandžio 8 d. pradeda vykdyti tiesioginius skrydžius iš Kopenhagos į San Franciską. Skrydžiai šiuo reisu bus vykdomi 6 kartus per savaitę.

Ši bendrovė taps pirmąja, siūlančia tiesioginius skrydžius tarp Kopenhagos ir San Francisko. Šiuo reisu per metus planuojama pervežti apie 125 000 keleivių. Reisai bus vykdomi kasdien išskyrus antradienį, lėktuvai iš San Francisko kils 17:35 val. ir leisis Kopenhagoje kitos dienos 13:25 val. Iš Kopenhagos lėktuvai kils taip pat kasdien išskyrus antradienį, 12:25 val., o leisis San Franciske tos pačios dienos 14:24 val. Skrydžio laikas – 11 val. 20 min. Numatomi skrydžių laikai užtikrins geriausias jungtis su kitais miestais Skandinavijoje bei Šiaurės Europoje.

„Siekiame užtikrinti paslaugų pasiūlą tose rinkose, kuriose mūsų keleiviai iš Šiaurės Europos regiono turi interesų. Šiaurės Amerika tampa vis populiaresne kryptimi. Ypač didelio susidomėjimo sulaukė San Franciskas bei Šiaurės Kalifornija. Naujasis mūsų maršrutas turėtų būti patrauklus tiek verslo tikslais, tiek atostogų skrendantiems keleiviams“, – teigia SAS atstovybės Lietuvoje vadovė Rūta Jucienė.

„Džiugu, kad Skandinavijos oro linijos pirmą kartą tiesioginiu reisu sujungs San Franciską su Kopenhaga, Skandinavija, Baltijos šalimis. Skrydžių į ir iš Europos skaičius ir reisų apkrovimas nuolat auga, o naujasis reisas į Kopenhagą mūsų keleiviams suteiks daugiau pasirinkimo galimybių bei patogumo“, - pažymi San Francisko tarptautinio oro uosto direktorius Johnas L. Martinas.

SAS Šiaurės Amerikoje vykdo tiesioginius reisus iš Niujorko (Nevarko oro uosto) į Kopenhagą, Oslą ir Stokholmą, iš Čikagos į Kopenhagą ir Stokholmą, taip pat iš Vašingtono į Kopenhagą. Iš savo pagrindinių bazių Kopenhagos, Oslo ir Stokholmo SAS vykdo reisus į daugybę miestų Danijoje, Norvegijoje, Švedijoje, Suomijoje bei visoje Europoje.

Tarpatlantinius reisai bus vykdomi „Airbus A330” bei „Airbus A340“ lėktuvais.


Šiame straipsnyje: avialinijoslėktuvaireisai

NAUJAUSI KOMENTARAI

wint

wint  portretas
I San Franciską skristi patogiausia per Frankfurtą su Lufthansa

taip

taip portretas
kol kas tikrai patogiau is Frankfurto
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių