Patrakęs riedlentininkas lėkė milžinišku 112 km/h greičiu

Riedlentininkui gresia baudžiamoji atsakomybė už tai, kad Keiptaune (Pietų Afrika) nusileido su riedlente keliu nuo Stalo kalno. Jo greitį užfiksavo greičio matuokliai.

Decio Lourenco (24 m.) patalpino savo važiavimo vaizdo reportažą interneto svetainėje „YouTube“ ir sulaukė beveik 400 000 peržiūrų, informuoja telegraph.co.uk.

Keiptauno policija teigia, jog jis galėjo sukelti avariją intensyvaus eismo kelyje, ir ketina paduoti jį teismą už nerūpestingą, aplaidų elgesį kelyje.

D. Lourenco važiavo riedlente sausio 20 d. tekant saulei. Jis nuvažiavo keliu nuo Stalo kalno.

Riedlentininko pasirodymą nufilmavo iš paskos automobiliu važiavęs draugas, jis pritaisė kamerą prie savo automobilio buferio.

Grafikos dizaino studentas tvirtina ėmęsis visų įmanomų atsargos priemonių – pasirinko ankstyvą metą, buvo užsidėjęs šalmą, mūvėjo pirštines.

„Sutinku, kad tai pavojinga, bet pavojinga ir išeiti pro duris į gatvę“, – sakė jis.

Keiptauno miesto saugumo ir apsaugos tarnybos atstovas spaudai Jeanas Pierre‘as Smithas pabrėžė, kad riedlentininkas kėlė pavojų visiems, buvusiems kelyje.

„Būtų pakakę vienam vairuotojui supanikuoti ir išvažiuoti į priešpriešinę juostą, ir būtų buvę daug žuvusiųjų, kaip jau yra nutikę tame kelyje“, – pabrėžė saugumo tarnybos atstovas ir pridūrė kreipęsis su prašymu pateikti studentui kaltinimus dėl nerūpestingo elgesio kelyje.

„Jei nesiimsime priemonių, kiekvienas riedlentininkas norės tai išbandyti, o kažkuriam tai liūdnai baigsis“, – sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

geda

geda portretas
kaip jum keliai Pietų Afrikoi,lt 1000 metu.

Joo

Joo portretas
Šalmas pirštinės....,o šortai ir apsaugos priemonėms priklauso?

keliai

keliai portretas
Nu.. O ir ziemos pietu afrikoj nejuokingos
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių