Palangos oro uoste - naujas reisas į Maskvą

Nuo birželio 30 dienos atidaromas naujas skrydis maršrutu Maskva (Vnukovo) - Palanga. Skrydžiai bus vykdomi pirmadieniais ir penktadieniais ATR-42 tipo orlaiviais.

Iš Maskvos orlaivis kils 11.15 val., Palangos oro uoste leisis 13.10 val. Iš Palangos orlaivis kils 14.10 val., o Maskvoje (Vnukovo oro uoste) leisis 18.00 val. (vietos laiku). Bilietus galima įsigyti ne tik aviakompanijos atstovybėse, bet ir internetu. Bilietų kainos į vieną pusę su visais mokesčiais - nuo 398 litų.

Tikimasi, kad šis reisas pagerins verslo bei turizmo ryšius tarp Vakarų Lietuvos bei Maskvos miesto ir Rusijos regionų. Palangos oro uosto direktoriaus Leono Kvietkausko teigimu, skrydžio atidarymas skatins ne tik maskviečius, bet ir kitų Rusijos regionų žmones daugiau svečiuotis Vakarų Lietuvos regione, o lietuvius, dirbančius Rusijoje, dažniau grįžti namo.

Rusijos aviakompanija „UTAIR" - ketvirtoji aviakompanija, vykdysianti reguliarius skrydžius iš Palangos oro uosto.

Aviakompanija „SAS" kiekvieną dieną po du kartus skraidina į Kopenhagą. Nuo liepos vidurio sekmadieniais bus vykdomi trys skrydžiai.

Didžiausia Skandinavijos pigių skrydžių aviakompanija „Norwegian Air Shuttle" skraidina keleivius į Oslą, o kompanija „flyLAL"  - į Londoną, Dubliną ir Antaliją. 

"Klaipėdos" nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių