Pakėlė automobilį, kad išgelbėtų senelį

Penkiolikos metų berniukas, gyvenantis Mičigane, pakėlė beveik toną sveriantį automobilį, kad išgelbėtų po juo įstrigusį senelį. 

Paauglys sakosi nė nenumanęs, kad galėtų pakelti tokį svorį – 1991 metų Buick markės automobilį, po kuriuo per nelaimingą atsitiktinumą atsidūrė jo senelis, rašo upi.com. 

Austinas Smithas pasakojo, kad tądien kartu su seneliu Ernestu Monhollenu krapštėsi prie jo seno automobilio. Staiga mašina nukrito nuo ją laikiusių trinkelių ir prispaudė po ja palindusį garbaus amžiaus vyriškį. 

„Aš siaubingai išsigandau – nežinojau, ką daryti“, – pasakojo berniukas. 

Visgi ilgiems svarstymams laiko tiesiog nebuvo. Austinas instinktyviai prišoko prie beveik toną sveriančio (apie 900 kilogramų) automobilio, sugriebė jo kraštą ir pakėlė aukštyn, kad padėtų ištrūkti prispaustam seneliui. 

„Greičiausiai patyriau adrenalino antplūdį – dabar to padaryti tikrai negalėčiau“, – spėliojo paauglys, tąkart sugebėjęs atlikti milžiniškų fizinių jėgų reikalaujantį veiksmą. 

Seneliui Monhollenui buvo rimtai sužalotas veidas, lūžę šonkauliai ir akiduobė, tačiau pavojaus gyvybei nėra. 

„Ačiū Dievui, kad mano vaikaitis buvo šalia. Jei namie būtų buvusi tik mano žmona, ko gero, man būtų buvę riesta“, – džiaugėsi stipruoliu senolis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Kele ne 900kg,o450 nes kele viena puse automobilio,o ne visa.Ojei kele tik viena rata tai 450kg dalinam is dvieju,tai bus 225kg.

lape

lape portretas
Kai zmogu labai myli tai del jo viska gali padaryti.Saunuolis vaikaitis.

to As

to As portretas
O koks skirtumas, kiek kėlė, tu nei tiek nepakeltum.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių