„Opel“ oficialiai paskelbė savo naujojo kabrioleto pavadinimą

Naujasis „Opel“ kabrioletas vadinsis vadinsis „Cascada“ - šis pavadinimas kilęs iš ispaniško žodžio reiškiančio krioklys. Kaip įprasta visiems „Opel” modelių pavadinimams, baigiasi raide „a”.

Jis taip pat perteikia ritmą, dinamiką, grakščią eleganciją, modernumą ir tikrą malonumą važiuojant atviru stogu.

Tvirtos, skulptūriškos, naujojo „Opel Cascada” proporcijos bei prailgintas siluetas atrodo moderniai ir stilingai.

Sulankstomas stogas pabrėžia automobilio eleganciją. Šis modelis skirtas žmonėms, turintiems skonį ir didelių lūkesčių  bei norintiems važiuojant mėgautis atviru dangumi sulankstomo stogo dėka.

Aptakių formų, 4,70 m ilgio, keturvietis visai naujas „Opel” modelis su atviru stogu, bus rimtas varžovas vidutinio dydžio kabrioletų segmente. Tai reiškia, kad „Cascada“ yra susietas su prestižiniais ir klasikiniais „Opel“ kabrioletais, pavyzdžiui šeštojo ir septintojo dešimtmečio „Kapitan“ bei „Rekord“ variantais, labiau nei su pastarųjų dešimtmečių kabrioletų modeliais.

Daugybė modernios įrangos bei funkcijų, esančių naujame „Opel Cascada”, pabrėžia aukšto lygio meistriškumą. Vieno mygtuko paspaudimu aukštos kokybės minkšto audinio stogas gali būti sklandžiai atidaromas net ir važiuojant 50 km/h greičiu.

„Cascada“ tai jau trečiasis visai naujas „Opel“ modelis po „Mokka” ir ADAM, kurie bus pristatyti šiais metais.


Šiame straipsnyje: Opel Cascadaautomobilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

ne visi baigiasi A

ne visi baigiasi  A portretas
kapitan,admiral, campo,combo,commodore,diplomat,kadett,monterey,movano,rekord,senator,signum,speedster ir Gt . balvonai nelyskite ten kur nesuprantat
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių