Nuogai motociklininkei – bauda tik už važiavimą be šalmo

Rumunijoje policininkas nuogutėlei moteriai, važiavusiai motociklu, skyrė baudą dėl to, kad ši nedėvėjo šalmo.

Moterį, kurios kūno nedengė nė siūlelis, kelių policininkas sugebėjo nubausti tik už tai, kad ji važiavo motociklu be šalmo, rašo orange.co.uk.

Pro šalį važiavę vairuotojai kaip mat išsitraukė savo išmaniuosius telefonus ir puolė fiksuotį šią dėmesį traukiančią motociklininkę, sustabdytą Konstantoje.

Gavusi baudos kvitą, ji ramiausiai užsidėjo šalmą ir kartu su kompanionu (beje, apsirengusiu) tęsė savo „nudistinę“ kelionę.

„Pareigūnas buvo kelių policininkas, o vienintelis saugaus eismo pažeidimas, kurį padarė Ievos kostiumu pasidabinusi dama, tebuvo tai, kad ji nedėvėjo šalmo“, – vienas iš įvykio liudininkų pasakojo rumunų žiniasklaidai. – „Taigi patrulis išdavė jai baudos kvitą ir paleido keliauti toliau“.


Šiame straipsnyje: motociklasbaudašalmas

NAUJAUSI KOMENTARAI

ATGAILAUKITE

ATGAILAUKITE portretas
NEPAMIRŠKIT, KAD YRA NE TIK ŽMONIŲ TEISMAS, BET IR IZRAELIO DIEVO TEISMAS. Izaijo 42: 13 Viešpats išeis kaip karžygys, kaip karo vyras pažadins savo įniršį. Jis šauks, šauks garsiai, Jis nugalės savo priešus. 14 „Aš ilgai tylėjau, buvau tylus ir kantrus. Dabar šauksiu kaip gimdyvė, iš karto viską sugriausiu ir sunaikinsiu. 15 Aš ištuštinsiu kalnus ir kalvas, upes padarysiu salomis, išdžiovinsiu tvenkinius ir žolę. TAIP, GERIAU JAU ATGAILAUKIT, NES JĖZUS KRISTUS TIKRAI SUGRĮŠ IR SUNAIKINS VISA VELNYNĄ IR GYVAČIŲ LIZDĄ! Izaijo 45: 21 Skubėkite, ateikite ir tarkitės! Kas apie tai pranešė pirmiau ir paskelbė iš anksto? Ar ne Aš, Viešpats? Šalia manęs nėra kito. Aš – teisus Dievas ir gelbėtojas. 22 Pažiūrėkite į mane ir būkite išgelbėti, visi žemės kraštai, – Aš esu Dievas ir nėra kito. 23 Aš savimi prisiekiau, mano žodis yra tiesa ir tas žodis pasiliks. Prieš mane suklups kiekvienas kelis ir kiekvienas liežuvis man prisieks. 24 Bus sakoma: ‘Viešpatyje aš turiu teisumą ir jėgą’. Visi, kurie Jam priešinasi, ateis pas Jį susigėdę. 25 Visi Izraelio palikuonys bus išteisinti Viešpatyje ir džiūgaus“. Izaijo 66: 2 Mano ranka visa tai sukūrė, ir taip visa atsirado, – sako Viešpats. – Aš pažvelgsiu į žmogų, kuris yra vargšas bei turi atgailaujančią dvasią ir dreba prieš mano žodį. Danieliaus 12: 10 Daugelis bus apvalyti, išbalinti ir išmėginti. Nedorėliai elgsis nedorai ir to nesupras, bet išmintingieji supras. Izaijo 46: 9 Atsiminkite praeitį, kad Aš esu Dievas ir kito dievo, panašaus į mane, nėra. 10 Aš skelbiu dalykus nuo pat pradžios ir pasakau, kas dar nėra įvykę. Mano nutarimas pasiliks ir Aš padarysiu, ką esu numatęs.

zz

zz portretas
o kur fotomedziaga

jo tikrai

jo tikrai portretas
o 1 kom.eik tu na***
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių