Negražiausių „pick-up" penketukas

Beveik visos automobilių kompanijos parodose savo naujienas pristato kaip konceptinius modelius. Ir tik paskui, markės gerbėjams parodę būsimą automobilį, specialistai pradeda ruošti modelį serijinei gamybai.

Aišku viena, kad konceptai išsiskiria neįprastu dizainu ir funkcionalumu, kurių nebelieka tikrajame modelyje. Tačiau kai kurie modeliai dažnai atrodo keistai ir nuvilia markės gerbėjus.

Portalas PickupTrucks.com pristato pačių negražiausių konceptinių „pick-up" klasės automobilių penketuką.

Penktoje vietoje atsidūrė nemažos kritikos sulaukęs „Chevrolet Borrego". Šis divietis automobilis gali virsti ir keturviečiu, tačiau, pasak markės gerbėjų, jo forma tokia negraži, kad net nemalonu žiūrėti.

Ketvirta vieta atiteko „Dodge MAXXcab". Jis buvo pagamintas, remiantis konceptiniu „Dodge Power Wagon" modeliu. Kaip tikėjosi šio modelio gamintojai „Chrysler", „Dodge MAXXcab" turėjo užkariauti amerikiečių širdis, tačiau taip neatsitiko.

Trečioji negražiausiųjų vieta skirta „Nissan XIX". Šis konceptas pirmąkart buvo parodytas 1995 metais Tokijo automobilių parodoje. Jo pagrindas buvo „Nissan Sunny". Tačiau naujojo modelio formos pasirodė pakankamai kreivos, o kitos dalys - neįdomios ir nenaujos.

Į antrą penketuko vietą pateko „Rinspeed Tatooo". Jį specialiai Ženevos automobilių parodai 2000 metais sukūrė garsūs švedų dizaineriai. Trys nuliukai modelio pavadinime kaip tik simbolizavo naujo tūkstantmečio pradžią. Kaip pagrindas „Rinspeed Tatooo" buvo panaudotas „Chevrolet S-10". Modelis išsiskyrė tuo, kad prie galinės automobilio dalies turėjo pritvirtintą taip vadinamą povandeninį „skuterį", kurį vairuotojas per 1 minutę galėdavo ištraukti ir įleisti į vandenį. Jis nerdavo maždaug į 9 metrų gylį.

Garbinga pirmoji negražiausiųjų vieta atitekoNissan" konceptui „Nails". Ko gero, antrąkart japonai jo pakartoti tikrai nesiryžtų. Pristatydami automobilį japonai sukūrė net šūkį: „Bendravimas su draugais daug svarbesnis už judėjimo laisvę". Tačiau vargu, ar kas norėtų bendrauti su šio automobilio savininku. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių