Nauja „Chevrolet Corvette“ versija

Naujų modelio modifikacijų kūrimas yra neatsiejama kiekvienos mašinos gyvavimo dalis. Po „Chevrolet ZR 1“ premjeros atrodė, jog bus sunku sugalvoti ką nors naujo, tačiau „General Motors“ pristatė „Chevrolet Grand Sport“. Konstruktoriai nepakeitė kėbulo linijų, tačiau naujoji versija yra geresnė.

Pagrindinė naujovė - patobulinta pakaba. Jos gamybai konstruktoriai panaudojo ilgametę savo patirtį, įgytą dalyvaujant lenktynėse. Pakaba tapo aštresnė.

Variklis nėra pats galingiausias per visą modelio istoriją, tačiau net ir jis privers įsitempti kaklo raumenis įsibėgėjimo metu. 430 AG agregatas „Chevrolet Grand Sport“ iki 100 km/h padeda įsibėgėti per 4,9 sek. Yra ir dar greitesnė šio automobilio versija, kurioje yra sumontuotas 436 AG variklis.


Šiame straipsnyje: Chevrolet Grand SportCorvette

NAUJAUSI KOMENTARAI

Maximaz

Maximaz portretas
įdomu kiek tie +6 ag prideda greičio? 1km/h? 430 ir 436 ag didelis skirtumas? ar žurnalistui pirštai susipynė? :)

marazas

marazas portretas
Man taip pat sunku tikėt, kad galingesnis būtų tik +6 AG. Šitie automobiliai yra priskiriami super automobilių klasei, todėl manau tiesiog nelogiška tik 6 AG galingesnis variklis. Va jau +106 AG jau kažkas rimčiau ir panašiau į tiesą būtų. O šiaip Corvette man nuo seno kelia žavesį. Norėtųsi kada su tokiu pralėkt bekraščiais JAV keliais kaip kokiam filme :)

bronius

bronius portretas
pasvajok ir praeis pirma ant benzino uzdirbk
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių