NASCAR čempionas Jeffas Gordonas pavėžino automobilių pardavėją

Keturiskart NASCAR lenktynių čempionas Jeffery Michael „Jeff“ Gordon su komanda nusprendė pajuokauti su automobilių  „Chevrolet“ pardavėju. 41 metų garsenybė, „virtęs“ kitu žmogumi apsimetė niekada nevairavęs galingo automobilio ir nutarė išbandyti 330 AG „Chevrolet Camaro".

Keturis kart NASCAR ir tris kart „Daytona 500“ laimėtojas iš pradžių buvo neatpažįstamai pakeistas: jam buvo priklijuoti ūsai, barzdelė, padarytas makiažas.

„Chevrolet„ salone jį aptarnavęs pardavėjas nepažino lenktynių žvaigždės, o kol jis pasirašinėjo dokumentus, “Jeff" komandos narys prie bandomojo automobilio prikabino kelias vaizdo kameras.

Vaizdo dar buvo įmontuotos į J.Gordono akinius bei „Pepsi" skardinę, kurią lenktynininkas automobilyje padėjo į puodelių laikiklį ir pasuko kamerą tiesiai į pardavėją.

Atėjus bandymui, pirmas sekundes J.Gordon sekėsi vaidinti nepatyrusį vairuotoją, tačiau vos išvažiavęs iš stovėjimo vietos, jis numynė akceleratoriaus pedalą iki dugno.

Pardavėjui Steve pavojingi J.Gordon manevrai nepatiko - pradžioje dar grasinęs apie jo materialinę atsakomybę ir privalėjimą padengti automobiliui padarytus nuostolius, bandomojo važiavimo gale jis pavadino J.Gordon idiotu ir, automobiliui slystant šonu, žadėjo jį užmušti.

Tiesa, greičiausiai, šis efektingas projektas vyko suderinus ne tik su „Chevrolet“, bet ir pačiu pardavėju, kuris pademonstravo aktorinius sugebėjimus.

Kalifornijoje gyvenantis Jeffery Michael „Jeff“ Gordon 2006 metais Meksikoje slapta susituokė su keliais mėnesiais už jį vyresne, garsiu fotomodeliu, konkurso „Elite Look of the Year Award in 1990“ laimėtoja - Ingrid Vandebosch.

Pora turi dukrą Ella Sofia (gimė 2007 metų birželio 20 dieną), sūnų Leo Benjamin (2010 metų rugpjūčio 9 d.).

Per pora dienų šis klipas sulaukė per 7 milijonus peržiūrų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių