Naktį daug kur šalyje pasnigus, eismo sąlygos tapo sudėtingos

Šeštadienio naktį daug kur šalyje pasnigus, susidarė sudėtingos eismo sąlygos, informavo Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Alytaus, Vilniaus apskrityse pasnigo nuo 5 iki 10 centimetrų, Utenos apskrityje - nuo 4 iki 7 centimetrų, Kauno apskrities atskiruose rajonuose - iki 5 centimetrų, Panevėžio apskrities Kupiškio ir Rokiškio rajonuose - iki 4 centimetrų.

Šeštadienio rytą sninga ir pusto Klaipėdos apskrityje. Čia pagrindinių magistralinių ir krašto kelių dangos pasidengusio nestoru sniego sluoksniu (iki 3 centimetrų). Šiuo metu šie keliai yra valomi ir barstomi.

Taip pat valomi ir barstomi Vilniaus, Utenos, Alytaus, Kauno, Tauragės apskričių pagrindiniai keliai, atskirų rajonų pagrindiniai keliai: Telšių, Kupiškio, Rokiškio, Marijampolės. Čia kelių dangos vietomis provėžotos, taip pat yra prispausto sniego ruožų, sniego košės. Slidu. Eismo sąlygos pakankamai sudėtingos.

Rajoniniai keliai visoje Lietuvoje daug kur pasidengę sniegu ar privažinėtu sniegu, provėžuoti. Šie keliai, o ypač asfaltuoti jų ruožai, yra slidūs. Eismo sąlygos juose sudėtingos.


Šiame straipsnyje: keliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių