Moteris autostradoje vairavo prieš eismą

Policija sustabdė moterį, kuri po 19 valandų, praleistų autostradoje, pradėjo važiuoti priešpriešine eismo juosta, rašo telegraph.co.uk.

83 metų britė Maureen Darvell iškeliavo iš savo namų Ašforde į Bristolyje rengiamas giminaičių vestuves.

Kelionė vakarų kryptimi moteriai turėjo užtrukti apie tris valandas, tačiau senolė nuvažiavo kita kryptimi, negu jai reikėjo.

Sutrikusi moteris, nuvažiavusi 110 mylių (177 km) pietų kryptimi, suvokė važiuojanti ne į tą pusę, todėl apsisuko. Bet vietoj to, kad vėl važiuotų šiaurine kryptimi Bristolio link, ji pasuko atgal į savo namų pusę.

Senolė pasakojo, kad pradėjo jaustis pavargusi, todėl nusprendė sustoti kelkraštyje pailsėti. Ji sakė, kad dėl nuovargio nebesuprato, kiek laiko vairavo ir nesuvokė, kad iki galutinio tikslo – Bristolio – jai liko 100 mylių (160 km).

Pailsėjusi moteris vėl pradėjo važiuoti, tačiau... priešpriešine eismo juosta. Moteriai įveikus 7 mylias (11 km) prieš eismą, ją sustabdė policija.

Policijos pareigūnai vėliau tvirtino, kad sulaukė labai daug pranešimų apie autostradoje priešinga kryptimi lėtai judantį automobilį.

Policininkams pavargusi vairuotoja tvirtino suvokusi, kad važiuoja ne ta puse. Paklausta, kodėl neapsisuko, moteris atkirto, kad nenorėjo važiuoti atgal.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerai

gerai  portretas
vairuoja moterys , kaip ir priklauso pusprotėms

h

h portretas
bus emigrante is lietuvos pripratus prie musu eismo :)

rr

rr portretas
jau tokiam amziuje galetu prie vairo nesesti
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių