Mašinos pastatymo vietą pamiršęs vokietis atgavo ją po dvejų metų

Miuncheno (Vokietija) gyventojas atgavo savo mašiną praėjus porai metų po to, kai ją pasistatė vienoje miesto aikštelėje ir pamiršo, kurioje tiksliai, praneša agentūra „Reuters“.

Po išgertuvių vieną 2010 metų gruodžio naktį ir nesėkmingų paieškų kitą dieną savininkas dėl prarastos mašinos kreipėsi į Miuncheno policiją.

Pareigūnai jo automobilį atsitiktinai aptiko praėjusį mėnesį po to, kai eismo inspektorius pastebėjo, kad pasibaigęs leidimas statyti automobilį. Vokiečio mašina stovėjo maždaug už 4 km nuo tos vietos, kur savininkas manė ją pasistatęs.

„Keistas dalykas, kad ji rasta taip toli, nors savininkas buvo tikras, kad žino, kur paliko“, – sakė policijos atstovas Alexanderis Lorenzas.

Automobilio savininkas pagal profesiją yra meistras, jo mašinos bagažinėje policija rado 40 tūkst. eurų vertės įrankius, įskaitant elektrinius grąžtus ir atsuktuvus.


Šiame straipsnyje: automobiliairinka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Taisonas

Taisonas portretas
o STABDŽIŲ KALADĖLĖS NESURŪDIJO?

puiku

puiku portretas
Fantastika masinoje rado net brangius irankius, pas mus po tiek laiko nieko nebutu rades, jam pasiseke kad jis ne Lietuvoj tas isgertuves turejo

buvo

buvo portretas
kad raudondvaryje hebra pamete opeli,tai po savaites rado,tik jau ant kaladziu:))
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių