Lietuvoje įsikūrė pirmasis kabrioletų klubas (nuotr.)

Nuo šiol Lietuvos kabrioletų mėgėjai galės važinėtis drauge - pirmasis lietuviškas Cabrio klubas kviečia prisijungti visus jau turinčius ir dar tik būsimus automobilių nukeliamais stogais šeimininkus.

Prieš tris mėnesius susibūręs Cabrio klubas šiuo metu vienija daugiau kaip 100 kabrioletų savininkų, apie 30 iš jų yra nuolatiniai aktyvūs klubo nariai. Klubas turi klubo valdybą, ženklą, klubo fotografą bei savo tinklalapį www.cabrio-club.lt.

Nors ir jaunas, klubas jau spėjo suformuoti savo kaip socialiai atsakingo klubo įvaizdį - dalyvavo Kauno „AutoShow Millennium", Alytaus miesto šventėje, atstovavo Lietuvai Latvijoje vykusioje „Kabrioletų vasaros" šventėje ir pelnė pagrindinį prizą, aplankė Valkininkų vaikų globos namus „Spengla", papildė Nacionalinio kraujo centro išteklius. Šiomis dienomis Lietuvos klubas svečiuose laukia Latvijos kabrioletų klubo.

„Nors Cabrio klubas atsirado iš noro suburti bendraminčius, tačiau niekuomet nesitikėjau, kad jų bus tiek daug! Pasirodo, kabrioletai - automobiliai nukeliamais stogais - Lietuvoje vis labiau populiarėja. Ir svarbiausia, kad juos įsigyja labai įdomūs, teisingi ir tvarkingi žmonės. Būtent tuo mūsų klubas ir didžiuojasi - esame atsakingi ir atsargūs vairuotojai, o išskirtiniai automobiliai vienija labai daug skirtingų žmonių", - tikina Cabrio klubo prezidentas Lukas Mackevičius, klubą pradėjęs burti beveik iškart, kai tik įsigijo automobilį. „Kažkaip tas nukeliamas stogas įpareigoja", - juokauja L.Mackevičius.

Šį savaitgalį, rugpjūčio 15-17 dienomis Lietuvos kabrioletų klubas rengia tarptautinį dvišalį kabrioletų klubų susitikimą - Lietuvoje svečiuosis Latvijos klubo atstovai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių