Lėktuvo keleiviai neteko žado išvydę skrendantį pitoną

Keleiviai, skridę iš Australijos į Papua Naująją Gvinėją, labai nustebo, kai pamatė, kad ant vieno iš orlaivio sparnų guli pitonas.

Didžiulė gyvatė buvo pastebėta ant „Quantas“ oro liniujoms priklausančio lėktuvo, skrendančio iš Australijos į Papia Naująją Gvinėją, sparno maždaug 6.15 ryto.

„Priekinėse sėdynėse įsitaisę keleiviai į tai dėmesio neatkreipė, tačiau gale sėdėję žmonės įdėmiai stebėjo šią keistą istoriją, spėliojo, kaip ta gyvatė ten atsidūrė“, – pasakojo keleivis Robertas Weberis. – „Panikos nebuvo. Niekam į galvą nešovė, kad lėktuvo viduje gali būti kitų gyvačių“.

„Man jo pagailo... Skrydžio metu jis bejėgiškai mėgino paršliaužti į lėktuvą, kuris skrido kone 400 km per valandą greičiu. Be to, pilotų teigimu, skrydžio metu lauko temperatūra buvo nukritusi iki maždaug 12 laipsnių žemiau nulio. Bet net ir tai neprivertė gyvūno pasiduoti“, – kalbėjo keleivis.

Vis dėlto liko neaišku, ar lėktuvui pagaliau nusileidus Moresby oro uoste, atkakli gyvatė, kovojusi už išlikimą, buvo rasta gyva ar nusibaigusi, rašo upi.com.

„Quantas“ atstovas spaudai užtikrino, kad kompanijai su tokiais dalykais susidurti iki šiol dar nėra tekę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rašantiems debilams

rašantiems debilams portretas
o krokodilai neskraido

none

none portretas
nu visko buna!!!

ežys

ežys portretas
nusileidus lėktuvui vargšė gyvatė buvo negyva,
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių