Kinijos turtuolis pasidovanojo vienetinį stebuklą „Bugatti Veyron“

„Bugatti“ superautomobilius dažniausiai perka patys turtingiausi pasaulio žmonės, kuriuos nustebinti jau gali būti ir labai sunku.

Tačiau nekiekvieną dieną „Bugatti“ superautomobilių gamintojas pateikia tokį premjerinį modelį, kaip šįkart.

Specialaus leidimo „Bugatti Veyron Super Sport Merveilleux“ modelio versija yra „tikras stebuklas“, nes būtent „Merveilleux“, išvertus iš prancūzų kalbos, reiškia „stebuklą“. 

Po Kinijos automobilio parodoje pristatyto modelio, 40 metų turtingas verslininkas taip susižavėjo „stebuklu“, kad pasidovanojo jį sau keturiasdešimto gimtadienio proga. 

Kinas Simonas, kuris garsėja prabangių automobilių kolekcionavimu, dabar gali didžiuotis, nes turi vienetinį „Bugatti“ modelį, kurių daugiau neplanuojama gaminti. 

„Merveilleux“ modelio korpusas – iš nedažyto anglies pluošto, automobilio ratai yra specialiai patamsinti. Prie šio „stebuklo“ kėbulo dizaineriai priderino šviesiai mėlsvos spalvos interjerą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Automobilio likimas- kelias

Automobilio likimas- kelias portretas
Tai puikus, greitas, galingas automobilis, gana modernių aerodinaminių formų, bet jose daugiau dominuoja galios, o ne harmonijos išraiškų. Interjiero detalems suteiktos kažkiek neįprastos formos , skirtos patogumo bei saugumo reikalams. Bet įmestas į kasdieninį paprastų automobilių srautą jis prarastų savo išimtinumą, negalėdamas pademonstruoti savo galios savybių, išskirus spalvą. Vienetinis gaminys tinka parodai, salonui ,žiūrovų būriui, bet ne karštai asfalto juostai greitkelyje. Geras puikių inžinierių kūrinys tampa kiču, todėl jis lieka apgailėtinai puikus automobilis parodai.

to 1

to 1 portretas
nepergyvenk, tuoj kinai isleis nebrangiu sito auto kopiju

To Automobilio likimas- kelia

To  Automobilio likimas- kelia portretas
Nusišneki juodai:D automobilių eksperte turėjai kažką panašaus? atsakysiu ---> ne ,tai užtat ir nerašyk nesąmonių. 1.Toks automobilis atkreiptų visų dėmesį ( nei koks golfas). 2.Jis galingas ir greitas. 3.Gatvėse jis būtų išskirtinis. Tad mažiau nusi paistyk.
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių