Kelininkai įspėja, kad naktį keliai bus slidūs

Kelininkai įspėja, kad šalies keliai šeštadienio naktį bus slidūs, ir siūlo vengti kelionių tamsiu paros laiku.

Penktadienio popietę dėl lijundros Klaipėdos, Telšių, Šiaulių apskričių magistralinių ir krašto kelių dangos išliko slidžios.

16 val. duomenimis, minėtų apskričių magistraliniai ir krašto keliai provėžuoti, provėžose yra šlapio sniego košės, nors šių kelių dangos buvo tris kartus pabertos. Eismo sąlygos yra pagerėjusios, bet ir toliau išlieka sudėtingos.

Iki 16 valandos Klaipėdos, Tauragės ir Šiaulių apskrityse rajoniniai keliai, kur išvažiuoti buvo sunkiau, nuvalyti.

Silpnesnė lijundra Panevėžio ir Utenos apskrityse.

Centriniuose ir rytiniuose rajonuose magistralinių kelių dangos šlapios, o krašto kelių dangos įvairios; šlapios, provėžuotos, provėžose yra šlapio sniego košė. Visi minėti keliai yra slidoki.

Automagistralėje Vilnius-Kaunas-Klaipėda nuo 10 iki 130 kilometro abi eismo juostos plikos ir šlapios, nuo 130 iki 190 kilometro - pirma juosta šlapia, antra provėžuota, nuo 190 iki 306 kilometro - pirma su nedidelėmis provėžomis, antra provėžuota, provėžose yra šlapio sniego košės.

Automagistralėje Vilnius-Panevėžys nuo 9 iki 80 kilometro abi eismo juostos šlapios, nuo 80 iki 128 kilometro - pirma juosta šlapia, antra - vietomis provėžuota.

Geresnė padėtis pietiniuose ir pietrytiniuose šalies rajonuose. Čia magistralinių kelių dangos drėgnos, o krašto kelių dangos šlapios su nedidelėmis provėžomis. Eismo sąlygos normalios.

Rajoniniuose keliuose dangos padengtos privažinėtu ar suledėjusiu sniegu, provėžuotos, ganėtinai slidžios.

 


Šiame straipsnyje: kelių būklė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių