Kartingas: lenktynininkų šalčiai negąsdina

Sekmadienį Šiauliuose įvyko ketvirtasis, priešpaskutinis Lietuvos kartingo žiemos taurės etapas. Šalčio sukaustyta trasa buvo sudėtinga - didelės pusnys ir slidi danga netleido nei menkiausios klaidos.
Raket 85 klasės pusfinalio starte  geriausiai pasirodė Ąžuolas Eidukas, pirmavęs iki trečiojo rato pradžios, antrą ir trečią vietas dalinosi Lukas Stanevičius, bei Justas Jonušis. Trečiajame lenktynių rate Ą. Aidukas užleido lyderio poziciją L. Stanevičiui, o į antrą vietą šoktelėjo J. Jonušis. Atitrūkę nuo persekiotojo L. Stanevičius su J. Jonušiu penketą kartų keitėsi lyderio pozicija ir tik paskutiniuose ratuose Justui Jonušiui pavyko atsiplėšti nuo L. Stanevičiaus ir finišuoti pirmoje vietoje. 

Finale iš pirmos pozicijos startavęs Justas Jonušis, nepaliko vilčių savo konkurentams,  kiekviename rate nuo jų tolo, bei užtikrintai laimėjo važiavimą. Antras finišą pasiekė L. Stanevičius, trečias – Ą. Eidukas.

Varžybų išvakarėse savo dešimtąjį gimtadienį atšventęs BMW Formulės Mini prizininkas J. Jonušis iškovojo pirmąją pergalę Lietuvos kartingo žiemos taurėje.  Likus paskutinėms lenktynėms, kurios vyks ateinantį savaitgalį Vilniaus Plytinės kartodrome, bendroje taurės įskaitoje pirmauja L. Stanevičius su 95 taškais. Antrą vietą užima J.Jonušis, surinkęs 81 tašką, trečioje  - Ą.Eidukas su 49 taškais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

romas

romas portretas
pirmin lukai mes tik uz tave

apolonija

apolonija portretas
Lukas šaunuolis!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių