Kaip rusų gydytojas išdaužė „Nissan“ automobilių saloną

Automobilio taisymas gali sukelti daug galvos skausmo, tačiau vienam rusų daktarui ši veikla sukėlė nevaldomų emocijų proveržį.

Susitaręs atsiimti pataisytą „Nissan Navara“ automobilį, rusas ypač įsiuto, kai buvo priverstas laukti daugiau nei 20 minučių.

Kai vyro kantrybė išseko, jis sėdo į išsinuomotą „Suzuki Grand Vitara“ automobilį ir pradėjo daužyti „Nissan“ automobilių salono-taisyklos pastato langus.

Maskvoje esančio salono vaizdo kameros užfiksavo, kaip vyras įsirėžė į patalpas ir pradėjo daužyti į salėje esančius naujus automobilius, pasakojama „Daily Mail“.

Gydytojas Kustovas Michaelis nesustojo toliau niokoti automobilių pardavimo centro net po to, kai jo dėmesį bandė patraukti salono darbuotojai.

Kol kas dviejų vaikų tėvui yra skirtas namų areštas, tačiau jo laukia kaltinimai dėl daug nusikaltimų.

Po šio įvykio „Nissan“ centrui teko iš prekybos išimti tris naujus automobilius. Skaičiuojama, kad įsisiautėjusio gydytojo padaryta žala siekia apie 80 tūkst. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
O KODEL JIS RUSU GYDYTOJAS O NE SEIMUNAS JUG JIE IRGI TAI DARO

A

A portretas
Konkursas! Kas šiame straipsnyje ras daugiausia gramatinių ir stiliaus klaidų. Laimėtojas gaus darbą 15min.lt Gaila nebeskelbia straipsnio autorių (tų pačių, kurie google translate naudojasi "rašydami" straipsnius) pavardžių. Matyt jau tampa norma - žurnalistas be išsilavinimo (ale Užkalnis) :))) Tik ne kiekvienam drąsu prisipažinti.

To 2.a

To 2.a portretas
Apsišik kniūpsčias su tuo savo prostitutiniu laikraščiu "15min." Tu damokėk - niekas neis pas parsidavėlius.Jei tu asilu gimei tai, žirgu tapt be šansų.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių