Jei vairuoji „Porsche", esi patrauklus

„Porsche", „Audi" ir „Mini" automobilių vairuotojai turėtų atrodyti patraukliai, „Mercedesus" vairuoja mandagūs ir šiek tiek vyresni žmonės.

Vokietijoje atlikta apklausa parodė, ko tikisi žmonės iš vairuotojų, kurie vairuoja tam tikras automobilių markes, skelbia Vokietijos naujienų portalas thelocal.de.   

Iš 1 tūkst. apklaustųjų 40 procentų sakė, kad vairuojantys „Porsche" turėtų būti ypač patrauklūs žmonės, 35 procentai teigė to tikįsi iš „Mini" vairuotojų, maždaug kas trečias galvojo, kad patrauklūs turėtų būti ir „Audi" vairuotojai.

Be to, apklausos dalyviai įsitikinę, kad vairuojantys „Porsche" turėtų būti sportiško sudėjimo, tačiau gana arogantiški žmonės. Maždaug 56 procentams apklaustųjų atrodė, kad „Porsche" savininkai - energingi ir pilni gyvybingumo žmonės.

Energijos ir optimizmo turėtų netrūkti ir BMW vairuotojams - taip mano 43 procentai apklausos dalyvių.

Tuo tarpu „Ford", „Dacia" ir „Citroen" vairuotojai nėra sportiški ar energingi.  

Apklausa parodė, kad vidutinis „Mercedes" vairuotojų amžius galėtų būti apie 62 metus, „Lexus" - 44 metai, „Porsche" - 42, „Smart" - 32 ir „Mini" - 29 metai.

Laimingiausi žmonės vairuoja „Volkswagenus", įsitikinę respondentai.

Labiausiai moteriški automobiliai, apklaustųjų nuomone, yra „Mini", „Smart" ir „Fiat" markės, išskirtinai vyriški - „Porsche" ir BMW.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių