Išdaužė automobilio langą, kad išgelbėtų žaisliuką

Du policijos pareigūnai išlaužė mažinos dureles, kad nuo perkaitimo galėtų išgelbėti viduje tupintį šunį. Pasirodė, kad jis – pliušinis žaislas.

Policijos pareigūnai, susirūpinę stovėjimo aikštelėje pastatyto automobilio salone „miegančiu“ šuneliu, nusprendė imtis priemonių, kad pastarasis neperkaistų.

Išdaužę langą pareigūnai nuščiuvo – „miegantis“ šunelis tebuvo pliušinis žaislas, rašo telegraph.co.uk.

Prie savo automobilio grįžęs 80 metų automobilio savininkas Gordonas Williamsas savo mašiną rado išdaužtu stiklu, pilną šukių ir su priklijuotu policijos pareigūnų rašteliu: „Automobilio lango stiklą sudaužėme, nes buvo susirūpinę gyvūnu ant galinės sėdynės“.

Policija sutiko atlyginti padarytą žalą.

„Spėju, kad jie pasijuto kaip tikri idiotai“, – kikeno ponas G. Williamsas.

Našlys sakė nusipirkęs šį žaislinį šuniuką, kurį pavadino Mažuyoju Viliu, per atostogas.

„Iki šiol jis čia, ant automobilio galinės sėdynės, visai smagiai pragulėjo, tačiau po pastarojo įvykio nusprendžiau jį perkelti į saugesnę vietą – ant virtuvės kėdės“, – pasakojo pensininkas.

„Viskas atsitiko iš geros valios. Pareigūnams apie „miegantį“ ir perkaisti rizikuojantį šunelį automobilyje pranešė susirūpinęs praeivis. Policijos pareigūnai, nusprendę, kad nėra kitos išeities, išdaužė langą, norėdami išvaduoti tariamą šunį“, – įvykį komentavo policijos atstovai ir skatino vairuotojus gerai pagalvoti, ką šie palieka savo automobilių salonuose.


Šiame straipsnyje: automobilislangas

NAUJAUSI KOMENTARAI

mokytoja

mokytoja portretas
1. "...kurį pavadino Mažuyoju Viliu," - kas čia per vardas? rašot toliau su klaidomis ir su klaidomis vėl? 2. tai išlaužė dureles ar tik stiklą išdaužė? - konkretumo gal galima???

Lituanistas

Lituanistas portretas
"Mažinos stiklą"... gal išsitaisykite klaidas, ponai, Lietuviai !!!

lituanistui

lituanistui portretas
irgi išsitaisyk klaidas,pone lietuvi.Didžiąja rašosi tik LIETUVA
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių