Į Prahą „airBaltic“ skraidys jau nuo Naujųjų metų

Baltijos šalių oro bendrovės „airBaltic“ lėktuvai nuo Naujųjų metų pradės skraidyti nauja kryptimi – į Čekijos sostinę Prahą. Oro bendrovė tikisi į istorinę Bohemijos sostinę skraidinti keleivius ir iš Skandinavijos, Rusijos ir NVS valstybių.

„Įgyvendindami “airBaltic ReShape„ verslo planą, telkiamės į populiarius maršrutus ir dvylika krypčių Europoje bei NVS šalyse jau šią žiemą skraidysime dažniau, – sako generalinis “airBaltic„ direktorius Martinas Gaussas. – Iki kitos vasaros planuojame atidaryti iš viso šešis naujus maršrutus ir pristatysime juos, kai tik baigsime derybas su partneriais.“

„airBaltic“ vadovas tikisi, kad naujasis maršrutas į Prahą oro bendrovei bus naudingas kaip ir kiti skrydžių tinklo patobulinimai. „Dėl “ReShape„ programos sėkmės, per trečiąjį šių metų ketvirtį “airBaltic„ uždirbo daugiau nei 23,8 mln. litų grynojo pelno“, – teigia M. Gaussas.

Lėktuvai iš Rygos oro uosto į Prahą skraidys tris kartus per savaitę – antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Kelionė turbopropeleriniu „Bombardier Q400 NextGen“ truks apie dvi valandas, o lėktuvo bilietas kainuos 239 litus, įskaičiavus mokesčius, rinkliavas ir įvairių paslaugų įkainius.

Oro bendrovė skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ vykdo skrydžius iš trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galima rasti bendrovės internetiniame puslapyje: www.airbaltic.com.


Šiame straipsnyje: airBalticoro linijoslėktuvas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių