„Google Maps“ integravo į „Mercedes-Benz SLS AMG“

Savo didelio populiarumo dėka kartografavinė tarnyba „Google Maps“ po truputį pradeda plisti už išmaniųjų telefonų ir interneto naršyklių ribų.

Pranešama, jog įmontuotą automobilyje Mercedes-Benz SLS AMG navigacijos sistemą kaip priedas šalia standartinės GPS programos papildys ir Google Maps. Pranešama, kad abi programos glaudžiai sąveikaus viena su kita, todėl vairuotojui gali būti parodyta ne tik kryptis tam tikru momentu, bet taip pat bus leista įvesti žodį, pavyzdžiui, „stovėjimo aikštelė“ ar „kavinė“. Sistema pasiūlys kelis variantus ir parinks maršrutą iki vietos, kurią pasirinks vartotojas.

SLS AMG yra prestižinis garsaus Vokietijos automobilių gamintojo modelis,  todėl Google Maps API įdiegimas gali būti vertinamas tik kaip esamos navigacijos patobulinimas. Pranešama, jog naktį navigacijos sistema įjungia specialų režimą, kuris leidžia peržiūrėti sistemos pateiktą maršrutą, esant silpnam apšvietimui, kartu neakina vairuotojo.

Be to, į Mercedes-Benz SLS AMG bus integruota Google Street View, kuri suteikia galimybę jums matyti savo tikslą prieš atvykstant į jį. Pasak kūrėjų, abipusė programų integracija  davė SLS AMG GPS sistemai labai daug naudos: vartotojas gali gauti informacijos apie automobilių spūstis gatvėse, stovėjimo aikšteles ir daug kitos naudingos informacijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

d

d portretas
Kodel tiuninguoto merso nuotrauka?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių