„Goodyear" į gamyklas investuos 500 mln. JAV dolerių

Per ateinančius penkerius metus padangų gamintoja „Goodyear Tire & Rubber Company" ketina investuoti 500 mln. JAV dolerių (1,1 mlrd. litų) į keturias gamyklas Vokietijoje ir vieną gamyklą Lenkijoje.

Tai yra kampanijos strategijos, kuria siekiama geriau patenkinti augančią naujoviškų ir didelę pridėtinę vertę turinčių padangų paklausą visame pasaulyje, toliau stiprinti savo verslą besivystančiose rinkose, plėsti pasaulinę tiekimo grandinę ir mažinti išlaidas, vykdymo dalis.

Vokietijoje „Goodyear" į savo gamyklų Fulda, Furstenwalde, Hanau ir Riesa miestuose modernizavimą investuos daugiau kaip 300 mln. JAV dolerių (657 mln. litų). Į Lenkijoje, Debica mieste įsikūrusi gamykla sulauks daugiau kaip 200 mln. JAV dolerių (438 mln. litų) investicijų.

2007 m. „Goodyear" Europos, Viduriniųjų Rytų ir Afrikos padalinio pardavimo pajamos viršijo 7 mlrd. dolerių, buvo parduota daugiau kaip 80 mln. vienetų padangų.

„Goodyear" Europos, Viduriniųjų Rytų ir Afrikos regione bendrovė taip pat turi gamyklų  Prancūzijoje (3), Jungtinėje Karalystėje (2), Liuksemburge, Turkijoje (2) ir Pietų Afrikoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių