„flyLAL charters“ išsiveržė tarp Vilniaus oro uosto lyderių

Lietuvos užsakomųjų skrydžių bendrovė "flyLAL charters", įkurta praėjusių metų spalį, per metus skraidino 362 tūkst. 865 keleivius ir Vilniaus oro uoste tapo lyderiais tarp užsakomųjų reisų bendrovių, užimdama apie 85 proc. užsakomųjų skrydžių rinkos.

Bendroje visų Vilniaus oro uosto pervežtų keleivių rinkoje "flyLAL charters" per pirmuosius veiklos metus užtikrintai įsitvirtino antroje vietoje ir vasaros laikotarpiu net buvo aplenkusi reguliariuosius skrydžius vykdančias bendroves.

Veiklą pradėjusi su vienu lėktuvu, per metus bendrovė orlaivių parką padidino iki 4 lėktuvų - vieno orlaivio "Boeing 757-200" ir trijų lėktuvų "Boeing 737- 300". Per metus Lietuvos užsakomųjų skrydžių bendrovė įvykdė 2284 skrydžių etapus.

"flyLAL charters" veiklą išplėtojo ne tik Lietuvos, bet ir Estijos bei Italijos rinkose.

Talino oro uoste "flyLAL charters" taip pat pirmauja nereguliariųjų skrydžių rinkoje ir šių metų rugsėjo mėnesį užėmė beveik 60 proc. šios rinkos. Pagal bendrą pervežtų keleivių skaičių, "flyLAL charters" Talino oro uoste yra ketvirta.

Komentuodamas sėkmingos plėtros priežastis, "flyLAL charters" generalinis direktorius Vytautas Kaikaris nurodė keletą svarbių faktorių.

"Prasidėjus sunkmečiui, mes užsakomiesiems skrydžiams suplanavome tinkamą orlaivių parką. Be to, buvo suorganizuotas efektyvus techninis lėktuvų aptarnavimas. Na, ir itin svarbi buvo strateginė partnerystė su dviem didžiausiais kelionių organizatoriais", - teigė "flyLAL charters" vadovas.

Vykdydama užsakomuosius skrydžius bendrovė "flyLAL charters" bendradarbiauja su didžiausiais Baltijos šalių kelionių organizatoriais - "Novaturu" ir "Tez Tour".

Pasak "flyLAL charters" vadovo, šiemet pratęsus strateginės partnerystės sutartis su kelionių organizavimo partneriais žiemos skrydžių sezono laikotarpiui, turistai iš Lietuvos ir Talino bus skraidinami populiariausiomis Egipto, Tailando, Kanarų salų ir Italijos slidinėjimo kurortų kryptimis.

Dabar "flyLAL charters" vykdo skrydžius į Egiptą, Turkiją, Ispaniją, Italiją, Graikiją, Tailandą, Bulgariją ir Tunisą.


Šiame straipsnyje: flyLAL charters

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių