„flyLAL" birželį skraidino daugiau keleivių

Skrydžių bendrovė „flyLAL" birželio mėnesį iš Vilniaus skraidino daugiau kaip 76,8 tūkst. keleivių, t.y. 65 proc. daugiau, palyginti su 2007 birželio mėnesiu, kai skrido 46,5 tūkst. keleivių. Pagal pervežtų keleivių skaičių „flyLAL" didina savo rinkos dalį ir toliau išlieka Vilniaus oro uosto lydere. „flyLAL" lėktuvais birželį skrido jau 36 proc. visų Vilniaus oro uosto keleivių.

„Mūsų bendrovė sėkmingai įsitvirtino Vilniaus oro uosto lyderės pozicijose ir toliau didina augimo tempą. Mūsų užsibrėžti tikslai būti Lietuvos skrydžių lydere birželį gavo naują pagrindą -Vyriausybės strateginio komiteto pritarimas naujo keleivių terminalo statybai duos naują postūmį tolesnei skrydžių bendrovės plėtrai bei keleivių srautų augimui", - teigia „flyLAL" generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.

V.Kaikaris taip pat pabrėžė, kad Vilniaus oro uoste pastačius „flyLAL" keleivių terminalą, aviakompanija bus finansiškai suinteresuota ir toliau tokiais pat sparčiais tempais auginti keleivių srautus.

Birželio 3 dieną su pirmaisiais keleiviais į skrydį pakilo „flyLAL" lėktuvas „Boeing 757-200", didžiausias orlaivis Baltijos šalyse. Birželio 4 dieną į Vilnių buvo atskraidintas dar vienas „flyLAL" lėktuvas „Boeing 737-500", bendrovės įsigytas dar šių metų rudenį. Birželį šis lėktuvas pradėtas eksploatuoti.

„flyLAL" tapo sparčiausiai augančia skrydžių bendrove Baltijos šalyse pagal keleivių skaičiaus augimą ir lėktuvų parko plėtrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių