„flyLAL" atšaukė skrydį į Tbilisį

Skrydžių bendrovė „flyLAL", apsvarsčiusi susiklosčiusią situaciją Gruzijoje, priėmė sprendimą pirmadienio skrydį į Tbilisį atšaukti. Pagal tvarkaraštį „flyLAL" skrydžiai į Tbilisį yra numatyti du kartus per savaitę - pirmadieniais ir trečiadieniais. Išskridimo laikas - 23 val. vietos laiku.

„Nuolat bendraujame su Tbilisio oro uostu, stebime situaciją šalyje. Šiandien ryte dar buvo bombarduojamos Tbilisio apylinkės. Todėl priėmėme sprendimą atšaukti pirmadienio skrydį - negalime rizikuoti mūsų keleivių ir įgulų saugumu", - sakė „flyLAL" generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.

Pasak nacionalinių oro linijų vadovo, atšauktasis skrydis įvertintas kaip Force Majeure situacija. Oro bendrovė savo keleiviams grąžins visą dėl Force Majeure aplinkybių nepanaudoto bilieto kainą.

„flyLAL" duomenimis, nemažai keleivių per savaitgalį patys atšaukė rezervacijas į pirmadienio skrydį iš Vilniaus į Tbilisį: penktadienį buvo rezervuotos 96 lėktuvo vietos, pirmadienį ryte - 86, prašymų atsisakyti skrydžio vis dar gaunama.

Į antradienio skrydį iš Tbilisio į Vilnių rezervuoti 93 lėktuvo bilietai.

V. Kaikaris taip pat informavo, kad prieš kiekvieną kitą skrydį bus apsvarstoma esama situacija Gruzijoje ir priimami atskiri sprendimai dėl skrydžio galimybės.

Informacija apie skrydžius bus skelbiama „flyLAL" interneto portale, bus teikiama „flyLAL" informacijos telefonais bei oro uostų informacijos tarnybose. Keleivius, kurie bilietus įsigijo „flyLAL" interneto portale, oro bendrovė apie atšauktą pirmadienio skrydį informuos telefonu - visiems paskambins jų nurodytais numeriais.

Dėl lėšų grąžinimo už pirmadienio antradienio atšauktus skrydžius keleiviai kviečiami kreiptis ten, kur pirko bilietus, - į „flyLAL" arba kelionių agentūras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių