Filmuojant laidą apdaužytas prabangus automobilis

Lenkijoje filmuojant laidą apie automobilius, autobusas apdaužė prabangų „Maserati Gran Turismo“.

„Toks vėjas, kad net duris rauna su šaknim“, - ištarė laidoje besifilmuojantis vyras, kai iš vietos pajudėjęs autobusas užkabino ir apgadino automobilio dureles.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
nu ir bukagalvis vaikinukas :))) atsidare dureles lyg butu visiskai vienas gatveje ir aplink ji daugiau jokio judejimo. Tipo as atsidariau duris ir visi bukit atsargus ir masinos nebandykit paliest. Stai ir rezultatas :) Tokiu pridurku pilna visur, neisimtis ir lietuva. Ateina prie auto, atsidaro drasiai duris ir neskubedamas su pakazucha lipa i vidu o tuo tarpu salimais pravaziuojantys automobiliai beveik turi isvaziuoti i kita eismo juosta, kad tokiam idiotui nenukabintu dureliu o ir ji pati nenumustu

gers

gers portretas
bet autobusistas kaltas nes jis judejo o durys jau buvo atidarytos

...

... portretas
sunku ir pasakyti kas kaltas. Siaip apkaltinciau lengvojo auto vairuotoja del neatsargumo o autobusistas pasiliko pakankamai nemaza tarpa tarp automobilio ir jo autobuso, kad darydamas posuki i kaire neuzkabintu su galu automobilio, stovincio kelkrastyje ir jis aisku negalejo zinoti, kada tas pridurkas sugalvos atsidaryti dureles. Gal greiciau tas autobusas nesuko i kaire o norejo, isvaziuodamas i kita eismo juosta, aplenkti filmavimo grupe.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių