„Eurolines Baltic„ bendradarbiaus su „airBaltic“

Tarptautinis vežėjas Eurolines Baltic" ir oro linijų kompanija airBaltic" pasirašė bendradarbiavimo sutartį, pagal kurią kompanijos teiks bendras rinkodaros ir pardavimų paslaugas. "Eurolines" įsipareigoja taip pat teikti ekspreso autobuso iš Rygos oro uosto į miesto centrą paslaugas. Tokia bendradarbiavimo sutartis tarp dviejų transporto bendrovių pasirašyta pirmą kartą Baltijos šalių regione.

Nuo šiol Eurolines Baltic" ir airBaltic" biuruose bei bilietų prekybos taškuose klientai galės įsigyti ir vienos, ir kitos kompanijos bilietų bei paslaugų. Sutartis galios visose trijose Baltijos šalyse.

Dvi pervežimų rinkoje konkuruojančios kompanijos iš bendradarbiavimo tikisi abipusės naudos.

Ši bendradarbiavimo sutartis "airBaltic" Baltijos šalių regiono keleiviams leis pasiūlyti "važiuok ir skrisk" paslaugas. "Eurolines" autobusais keleiviai iš Talino, Tartu, Vilniaus ar Klaipėdos gali pasiekti Rygos oro uostą ir tęsti keliones "airBaltic" lektuvais pasirinktais maršrutais. Tuo tarpu keleiviai, nusileidę Rygos oro uoste, "Eurolines" autobusais galės pasiekti bet kurį kelionės tašką visame Baltijos regione.

"Eurolines" taip pat planuoja bendradarbiaudama su oro linijų kompanija pradėti teikti ekspreso autobuso paslaugas iš Rygos oro uosto į miesto centrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių