Elektromobilių nuomos sistema „Twizy way” iš „Renault store”

„Twizy Way by Renault” yra „Renault” kompanijos įdiegta „Twizy” elektromobilių nuomos sistema.

Saint-Quentin-en-Yvelines aglomeracijos centre įsikūrusioje naujoje parduotuvėje klientai gali gauti išsamią informaciją ir užsiregistruoti. Parduotuvė veikia nuo pirmadienio iki penktadienio (12:00 – 19:00).

Po 4,5 mėnesio trukusio testavimo ir 2 mėnesių pasiruošimo, „Renault” prašymu kompanija „House of Common Knowledge” (HCK) atliko tyrimą apie vartotojų požiūrį į paslaugą. Net 92 proc. apklaustųjų naudojimasis „Twizy Way by Renault” paliko gerus įspūdžius. Pasak apklaustųjų, kasdieninėse vairavimo situacijose „Twizy” turi daug privalumų: „trumpos kelionės yra kur kas malonesnės ir paprastesnės”, „ši sistema išsprendžia automobilio statymo problemą, o po verslo susitikimo galima naudoti kitą transporto būdą (nuosavą automobilį, traukinį ir t.t.)”. Dalijimosi automobiliu idėja vartotojams yra „pasitenkinimo ekologišku elgesiu (miestuose mažiau užterštumo ir automobilių)” sinonimas.

Vartotojai taip pat vertina paslaugos siūlomą laisvę. Galimybė palikti automobilį ten, kur nori, yra didelis žingsnis pirmyn: „tai – patraukliausia „Twizy Way by Renault” savybė!”, „galimybė palikti „Twizy” bet kurioje paslaugos zonos vietoje yra pagrindinė šios sistemos sėkmės paslaptis.”

Testavimo metu paslauga buvo patobulinta, suteikiant galimybę išmaniųjų telefonų turėtojams prisijungti prie sistemos naudojantis nauja aplikacija.

Teigiama apklaustųjų reakcija rodo novatoriško „Renault” dalijimosi automobiliu sistemos paklausą. „Twizy Way by Renault” pritaikytas vartotojams, norintiems naudotis keliais skirtingais transporto būdais.

Įgyvendinant „Renault“ idėją buvo atsižvelgta į besikeičiantį santykį su automobiliu, ypač – miestuose ir priemiesčiuose, o paslaugos sėkmė įrodo toliaregišką kompanijos požiūrį į naujas mobilumo formas.


Šiame straipsnyje: Renaultautomobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių