Eismo sąlygos Kaune sudėtingos

Naktį ir rytą iškritęs sniegas apsunkino vairavimo sąlygas. Pusiaudienį dar vis snigo ir pustė.

Portalo kaunodiena.lt kalbinti vairuotojai pasipiktinę keiksnojo blogą orą ir kelininkų neveiklumą. Vidurdienį dar daugelis miesto gatvių buvo nenuvalytos, o į Parodos kalną kylantiems mikroautobusams teko apsisukti - įkalnės įveikti nepavyko.

„Jeigu taip ir toliau snigs, jau popiet teks mašinas pastatyti", - nuogąstavo 21-ojo maršrutinio taksi vairuotojas. Netrukus per radijo stotelę jo kolega pranešė neužvažiuojantis ant parodos kalno. „Tik antra pavara, labai lėtai reikia judėti. O apie stabdžius tokiu oru išvis pamirškite", - mokė vairuotojas.

Apie 11 valandą „Kauno švaros" traktorius jau valė pagrindinę miesto gatvę - Laisvės alėją. Čia su kastuvais plušėjo ir bendrovės valytojai. Netrukus sunkiasvorė technika pasirodė ir Kęstučio, K.Donelaičio gatvėse.  

Ko gero, atkeliavusi žiemužė panikos nekelia tik vaikams, kurie džiaugiasi pagaliau iškritusiu sniegu ir pagriebę rogutes skuba ant kalniukų.

Sinoptikai prognozuoja, kad šeštadienį visą dieną pustys, snigs, bus pūga. Oro temperatūra ateinančią naktį Kaune nukris iki 11 laipsnių šalčio. Sekmadienio dieną Kaune bus 8 laipsniai šalčio.


Šiame straipsnyje: žiemakeliaipusto

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių