Eismo sąlygas sunkina plikledis, naktį neturėtų snigti

Šeštadienio vakarą eismo sąlygas Lietuvoje sunkina plikledis. Naktį sniego tikimybė nedidelė, pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija.

19 val. Lietuvoje buvo be kritulių. Alytaus ir Utenos apskrityse bei Švenčionių, Šalčininkų ir Kaišiadorių rajonuose pusto pažeme.

Vilniaus, Zarasų ir Rokiškio rajonuose eismo sąlygas sunkina ant kelių dangų susiformavęs plikledis. Rytų Lietuvoje ir Alytaus apskrityje dėl pustymo magistraliniai ir krašto keliai kai kur, daugiausia atvirose vietovėse, provėžoti, dar yra išlikę sniego liežuvių.

Likusioje šalies teritorijoje magistralinių ir krašto kelių dangos sausos.

Visi rajoniniai keliai yra išvažiuojami. Rajoninių kelių dangos padengtos prispausto sniego sluoksniu, slidžios, vietomis yra papustytų ruožų.

Vilniaus, Zarasų ir Rokiškio rajonuose barstomi magistralinių ir krašto kelių slidūs ruožai. Lazdijų rajone valomi krašto keliai. Vilniaus apskrityje ir Kaišiadorių rajone valomi bei platinami rajoniniai keliai, teigia kelininkai.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį sniego tikimybė nedidelė. Temperatūra bus nuo 8 iki 13 laipsnių šalčio, vietomis - iki 18 laipsnių šalčio.


Šiame straipsnyje: keliaipliklediseismo sąlygos

NAUJAUSI KOMENTARAI

na va

na va portretas
kaune 19.45 -20.10val matesi KOMETA. plika akimi nepamatysi bet su ziuronais galima buvo iziureti bliski zvaigzde su uodegele vakaruose Kaune puikus oras jokio debesio
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių