Eismo sąlygas sunkina plikledis - kelininkai

Lietuvoje eismo sąlygas sunkina plikledis, praneša kelininkai.

Apie 6 val. ryto Pietų ir Pietryčių Lietuvoje vietomis buvo susiformavęs plikledis, pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija. Vykstančiųjų keliais kelininkai prašo atsižvelgti į plikledį, kad todėl rekomenduoja nedaryti staigių manevrų, o persirikiuojant būti atidiems.

Alytaus apskrityje bei Marijampolės, Prienų, Trakų ir Vilniaus rajonuose barstomos magistralinių ir krašto kelių dangos.

Pirmoje nakties pusėje snyguriavo Alytaus apskrityje, antroje nakties pusėje snyguriavo pietinėje šalies dalyje. Apie 6 val. ryto snyguriavo pietinėje šalies dalyje bei Kėdainių ir Prienų rajonuose. Marijampolės apskrityje vietomis pustė pažeme. Alytaus apskrityje bei Marijampolės, Trakų ir Vilniaus rajonuose antmagistralinių ir krašto kelių dangų kai kur susiformavęs plikledis.

Anot kelininkų, likusioje šalies dalyje magistralinių kelių dangos sausos arba drėgnos. Krašto - sausos, vietomis provėžotos. Rajoninių kelių dangos padengtos prispausto sniego sluoksniu, slidžios.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną numatomi nedideli krituliai, daugiausia sniegas. Aukščiausia temperatūra nuo 0 iki 5 laipsnių šalčio.

Apsemtame krašto kelio Šilutė-Rusnė ruože, kurio ilgis 400 metrų, vandens lygis nuslūgo ir jo gylis siekia 16 centimetrų. Lengvosioms transporto priemonėms eismas draudžiamas. Lengvąsias transporto priemones, gyventojus bei keleivius perkelia specialusis transportas.


Šiame straipsnyje: pliklediseismasžiemasniegas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių