„Egzotika“ pristato 2012–2013 m. žiemos sezono naujienas

Žinomo verslininko ir garsaus ralio meistro Roko Lipeikio įmonė „Egzotika“ per 17 veiklos metų tapo padangų prekybos lydere, užimančia daugiau nei ketvirtį Lietuvos rinkos. Pagrindiniai „Egzotikos“ partneriai – „Bridgestone“, „Michelin“, „Firestone“, „Roadstone“, „Marangoni“, „Dayton“, „Pirelli“ ir daugelis kitų. Šiandien „Egzotika“ pristato net 27 naujų modelių padangas!

Šiemet „Egzotika“ pradėjo atstovauti Taivano padangų gamybos bendrovei „Maxxis“.

1967 m. Taivane įkurta „Maxxis“ šiandien yra devinta pagal gamybos apimtį pasaulinė padangų gamintoja, kurios produkcija prekiaujama Šiaurės ir Pietų Amerikoje, Azijoje ir Europoje, iš viso – per 170 šalių. „Maxxis“ padangos vertinamos dėl aukštos jų kokybės. Ypač garsios „Maxxis“ visureigių padangos, be kurių neįsivaizduojamos nė vienos garsios visureigių varžybos.

Dar vienas naujas pavadinimas „Egzotikos“ padangų  kolekcijoje – „Petlas“. Apie aukštą šių gamintojų produkcijos kokybę byloja ir tas faktas, kad „Petlas“ padangoms, įskaitant ir jų dizainą, suteiktas ISO 9001 kokybės saugos sistemos pažymėjimas.

„Egzotika“ ne be pagrindo džiaugiasi, kad dabar pardavimo apimtis labai sparčiai artėja prie 2008-ųjų. Juodžiausiais krizės metais padangų paklausa sumažėjo beveik 30 proc., tačiau po to pardavimas nuolat augo. Turint galvoje, kiek automobilininkų emigravo iš Lietuvos, galima sakyti, kad reikalai net pagerėjo.

Didelę patirtį sukaupę „Egzotikos“ specialistai pastebėjo, kad žmonės jau pajuto palyginti brangių kokybiškų ir taip pat pigių paprastų padangų skirtumus. Šiuo atveju beveik 100 proc. pasitvirtina posakis, jog taupus moka du kartus. Teisingai pasirinktos padangos – tylesnės, taupo degalus, su jomis važiuoti saugiau ir jos tinkamos naudoti ilgiau. Jei pasipriešinimas riedėjimui mažesnis 3–4 proc., per visą keturių padangų eksploatavimo laikotarpį jos sutaupo tiek, kiek kainuoja viena padanga. Tai labai paprasta ir akivaizdi tiesa, kurią kaskart jau perpranta vis daugiau racionaliai mąstančių vairuotojų.

Renkantis padangas vairuotojų poreikiai yra labai skirtingi, todėl universalus receptas tik vienas – apie investiciją į žiemines padangas rekomenduojama pasitarti su kvalifikuotais pardavėjais. Tikras profesionalas būtinai išklausinės, kiek daug ir kokiais keliais tenka važinėti, ar tenka keliauti į Vakarų ar Šiaurės Europą ir t. t. Nuo to priklauso jūsų sprendimas – pasirinksite kieto ar minkšto gumos mišinio nedygliuotąsias ar dygliuotąsias padangas. Pastarosios – saugiausios beveik visomis permainingų žiemų sąlygomis ir turi tik vienintelį minusą – kelia daugiau triukšmo. Tačiau dalį važiavimo komforto dėl kelionės saugumo aukoti verta visais atvejais.

„Egzotika“ pirkėjams siūlo itin platų padangų asortimentą – nuo pačios aukščiausios kokybės galingiems bei prabangiems lengviesiems automobiliams ir visureigiams skirtų padangų iki paprasčiausių bei pigiausių. Taip pat didelis padangų komerciniams automobiliams pasirinkimas. Populiariausių dydžių padangas pirkėjai gali rinktis iš daugiau nei 50 skirtingų modelių, o šiemet įmonė pristato per 27 naujų žieminių padangų modelių.


Šiame straipsnyje: padangos

NAUJAUSI KOMENTARAI

HR

HR portretas
Nu bet juoda humora megsta matyt sitas ralistas... :D Naujienu pristatytojas... Egzotika bene vienintele skersarankiu firma, kuri gali bandyti ikisti 5-7 metu senumo padangas patikine, kad jos naujos siu metu... Tad neapsigaukite... Visi kiti pardavejai saziningai nurodo padangu pagaminimo metus, nes nuo ju labai stipriai priklauso kaina.

bronius

bronius portretas
Kai man reikejo padanga ,Ekzotika sake reikia laukti savaite,tai uzsisakiau per interneta Padangos pigiau,atveze per diena,.

anupras

anupras portretas
jo jo, pirkit Egzotikoje. Ypac per akcija "perki 2 - gauni keturias". Tik padangos pagamintos pries 12 metu...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių