Dviratis pamažu įsitvirtina Izraelyje. Gera pradžia - pusė darbo.

Izraelio Susisiekimo ministerija įpareigojo panaikinti dviračiams bagažo mokestį. Anksčiau autobusuose net ir supakuotas ar sulankstytas dviratis keleiviui atsieidavo papildomai. Taip tikimasi suderinti viešąjį ir ekologišką transportą.

Kovą ministerija taip pat pradėjo projektą „Eksperimentas“, leidžiantis dviračius gabenti traukiniais, skelbia isracity.com.

Šios priemonės turėtų padėti dviračiams tapti ne tik laisvalaikio pasivažinėjimams skirta, bet visaverte transporto priemone.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Isitvirtins ir lietuvoje... kaip benzino kaina perkops 10 litu riba

Kritinė Masė

Kritinė Masė portretas
Kovo 29d. penktadienį, 18:00 Klaipėdoje, prie prekybos centro Big'as, įvyks šio mėnesio dviratininkų „Kritinė masė". Parodykim valdžiai ir automobilistams, kad dviratininkai yra pilnateisiai eismo dalyviai. Facebook: Kritinė Masė Klaipėdoje

grazina

grazina portretas
Gyvename Skandinavijos salyje kur dviraciu daugiau nei zmoniu :) Vaziuoja visi, mazi ir senukai. Visu oru. Kaunas skundziasi dideliu oro uzterstumu ir kvepavimo taku ligomis, bet palei Akropoli nera kur statyti masinos, visi kas tik gali bezda su savo tais trandalietais. Kaunas isvis puikus miestas dviraciu transportui. Labai kompaktiskais. Bet vis dar i dviratininkus ziurima kaip i kokius kvaistelejusius truputi.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių