Dizainerės sukūrė suknelę iš „Ford Focus“ detalių

Mados dizainerė iš Škotijos Judy Clark sukūrė itin originalią suknelę, kuri yra pagaminta iš „Ford Focus“ automobilio detalių.

Dizainerei tokią užduotį suformulavo „Ford“ atstovybė. Pasak „Ford“ atstovų, dizainerė per vieną savaitę turėjo sukurti vienetinį modelį, panaudodama 2011 metų geriausiai parduodamo automobilio modelį – „Focus“. Pranešama, kad dizainerės kūrinys bus naudojamas 2012 metų įvairiuose „Ford“ kompanijos  renginiuose. 

Prieš suknelės kūrimą dizainerei buvo duotos 2 dėžės įvairių „Ford“ detalių, kurias moteris turėjo panaudoti. Dėžėse buvo „Focus“ raktai, radijo ir kitų prietaisų skydelio komponentai, sėdynių apvalkalai, du raudonos spalvos galiniai modelio žibintai. 

Pagrindinė suknelės dalis, dengianti kūną, pagaminta iš tvido audinio, šilko šifono, odos ir nėrinių. Moters figūrą pabrėžia ties klubų linija pritvirtinti galiniai „Focus“ žibintai. O suknelės dalį, dengiančią nugarą, puošia automobilio spidometras.

Kita dizainerė ir juvelyrė Katherine Hawkins iš automobilio skydelio detalių ir įvairių mygtukų sukūrė ir pagamino kaklo papuošalą. 

Pranešama, kad abi dizainerės dirbo visiškai atskirai ir tik pagaminus kūrinius jie buvo suderinti tarpusavyje. 

Modelis, vilkintis „Ford Focus" suknelę yra 2011 metų Mis Škotija Jennifer Reoch.


Šiame straipsnyje: FOrd Focussuknelė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių