Didžiojoje Britanijoje - brangiausia pasaulyje automobilių plovykla

Didžiojoje Britanijoje veikiantis Gurcharno Sahota salonas pripažintas brangiausia pasaulyje automobilių plovykla.

Čia automobilio plovimas kainuoja 7200 svarų sterlingų. Nepaisant tokios didelės kainos, verslininkas neatsigina klientų ir ketina plėsti savo verslą, praneša „Luxist“.

Savo automobilių plovyklą Londone G. Sahota atidarė prieš penkerius metus. Verslininkas sakė esąs prabangių automobilių gerbėjas ir žinąs, kaip sunku automobilių savininkams deramai sutvarkyti automobilį.



„Standartinė plovykla automobiliams, kurių kaina siekia 150 tūkst. svarų sterlingų, yra tikras siaubas“, – sakė G. Sahota. Jo salone automobilio plovimas ir salono tvarkymas gali užtrukti net iki dviejų savaičių. Kiekvienas automobilis meistrui yra individualus projektas.



Automobilio tvarkymo procesas pradedamas nuo plovimo paprastu muiluotu vandeniu. Vėliau panaudojama iki 100 įvairių ploviklių ir valiklių. Paskui automobilis vaškuojamas: bet kokie nelygumai ir įbrėžimai užtaisomi specialiu molio mišiniu, o elektroninis mikroskopas leidžia aptikti net mikroskopinius paviršiaus pažeidimus ir nešvarumus.

G. Sahota teigia, kad jau susidarė ratas nuolatinių klientų, kurie reguliariai atgabena savo prabangius „Ferrari“, „Lamborghini“ ir „McLaren F1 GTR“ automobilius.


Šiame straipsnyje: Plovykla

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių