Dėl pūgos numatomos ypač sudėtingos eismo sąlygos

Lietuvos automobilių kelių direkcija ragina vairuotojus nevykti į tolimesnes keliones be didesnės būtinybės, nes dėl pūgos numatomos ypač sudėtingos eismo sąlygos.

Direkcija pranešė, jog 16 val. magistralinių ir krašto kelių dangos daugiausia buvo drėgnos, vietomis provėžotos, kai kur buvo susiformavę sniego liežuviai.

Anot direkcijos, rajoninių kelių dangos padengtos puraus arba prispausto sniego sluoksniu, slidžios. Sunkiai išvažiuojamų rajoninių kelių lengvuoju transportu Vilniaus apskrityje yra apie 10 proc., Klaipėdos ir Kauno apskrityse - apie 1 procentą.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį snigs, kai kur siaus pūga. Vėjo gūsiai sustiprės iki 17–22 metrus per sekundę.

Žemiausia temperatūra numatoma nuo 2 iki 7 laipsnių šalčio.


Šiame straipsnyje: pūgaeismaseismo sąlygos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kad

Kad portretas
Kažkaip keistai čia pas mus viskas. dar gruodis neįpusėjo, jau aliarmas, šią savaitę vėlavom į darbus, vaikų nenuvežiau į būrelius. Tai mažu kaip Ispanijoj skebkit 3 mėnesius "manjanų" ir nedirbam.sėdim užpustyti. Ant šitokio sniego, ir tokių 5 laipsnių šalčių liekit druskos tiek kad keliai būtų šlapi, o dėl matomumo, tai jau mes kaip nors pravžiuosim. Gyvenimas nestovi vietoj, žmonės serga, darbai, laidotuvės, vestuvės...

sniego valymas

sniego valymas portretas
valome ir išvežame sniegą Kaune 8 698 15 777
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių