Dėl pūgos eismo sąlygos šalyje sudėtingos

Trečiadienio rytą didžiojoje šalies dalyje pusto pažeme, eismo sąlygos sudėtingos.

9 val. ryte vakarų, šiaurės ir vidurio Lietuvoje snigo, vietomis pustė pažeme.

Magistralinių ir krašto kelių dangos šlapios, provėžotos. Sudėtingesnė situacija Klaipėdos ir Kauno apskrityse, čia dėl susiformavusio plikledžio kelių dangos slidžios, praneša Automobilių kelių direkcija .

Rytinėje ir pietinėje šalies dalyse be kritulių, bet Ukmergės ir Širvintų rajonuose bei Alytaus ir Marijampolės apskrityse pusto pažeme. Magistralinių ir krašto kelių dangos šlapios, ant krašto kelių vietomis - provėžos.

Dauguma rajoninių kelių padengti prispausto sniego sluoksniu, provėžoti, slidūs.

Telšių apskrityje yra 11 proc. sunkiai išvažiuojamų bei 1 proc. neišvažiuojamų lengvosioms transporto priemonėms rajoninių kelių.

Valstybinės reikšmės keliai (išskyrus pietinę dalį) valomi ir barstomi.

Lietuvos vakarinėje dalyje apsemti kelių ruožai, kuriuose susidaręs  ledas: Rusnė–Galzdonai–Plaškiai, Juknaičiai–Sausgalviai–Tatamiškiai, Užliekniai–Paleičiai, Pakalnė–Naujoji Skirvytė, Povilai–Minija, Sausgalviai–Žalgiriai, Atmatos upės krantas–Tulkiaragė, Šilutė–Šyša–Krokų lankos, Žemaitkiemis–Vabalai, Pakalnė–vandens kėlimo stotis nr. 2. Eismas čia draudžiamas.

Lietuvos vakarinėje dalyje apsemti kelių ruožai, kuriuose susidaręs ledas, bet eismas leidžiamas: Priekulė–Sakūčiai–Ventė, Povilai–Minija.


Šiame straipsnyje: pūgakeliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių