„Dacia„ pristatė atnaujintą „Logan“ automobilį

Po ketverių metu nuo pirmojo „Logan" pristatymo, automobilių gamintoja „Dacia" šiandien Vilniuje pristatė naująjį „Logan" modelį, sukurtą remiantis geriausia pirmtako patirtimi. Šiuolaikinio dizaino automobilis rinkoje išsiskiria erdvumu, patikimumu bei nedidele kaina. Naujasis „Dacia Logan" nuo savo pirmtako skiriasi modernesniu dizainu, patrauklesniu ir patogesniu interjeru, atnaujintomis techninėmis charakteristomis.

Naujasis „Dacia Logan", kaip ir jo pirmtakas, išsiskiria precedentų savo rinkoje neturinčiu salono erdvumu. Automobilio ilgis - 4,29 m (padidėjęs 4 cm lyginant su pirmosios kartos modeliu), plotis - 1,74 m. Ant automobilio galinės sėdynės gali patogiai įsitaisyti trys suaugę, aukštesni nei 1,9 m asmenys, nes yra sudaryta 1428 mm aukčio erdvė su 873 mm erdve galvai. Konkurentų rinkoje neturinti 510 litrų talpos bagažinė bei jos išplanavimas leidžia į ją įdėti įvairių formų ir skirtingų dydžių daiktus.

Kuriant naująjį „Dacia Logan", daug dėmesio buvo skirta automobilio išorės dizainui. Priekinės grotelės, jau matytos naujame „Dacia Sandero" modelyje, yra didesnės nei pirmosios kartos modelyje, puoštos chromo apdaila bei naujuoju „Dacia" logotipu. Priekinis bamperis yra tolygesnis, todėl harmoningiau susilieja su automobilio kėbulu. Priekyje taip pat išsiskiria didesni žibintai bei priešrūkinių žibintų juodos spalvos apvadai. Bagažinės dangtis, kuris gali būti padailintas chromo detalėmis, yra ekspresyvesnių formų bei labiau pritaikytas prie naujų galinių žibintų. Kiti atnaujinimai apima naujų ratlankių bei papildomų automobilio kėbulo spalvų pasirinkimą.

Atnaujinant automobilio interjerą, svarbus veiksnys buvo jo ergonomiškumas. Naujas prietaisų skydas yra modernus ir funkcionalus, o patogios automobilio rankenos bei elegantiška durelių apdaila padidina automobilio interjero praktiškumą.

Į naujuosius „Dacia Logan" automobilius bus montuojami ankstesniuose modeliuose patikrinti benziniai ir dyzeliniai varikliai.

Naujasis „Dacia Logan" pasižymi visomis saugumo savybėmis, kurios leido pirmosios kartos automobiliui pasiekti 3 žvaigždučių „EuroNCAP" įvertinimą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių