„Dacia“ kurs į aukštesnį statusą pretenduojantį stilių

Praėjus aštuoneriems metams nuo „Logan” pristatymo, šis modelis vis dar simbolizuoja „Dacia” prekės ženklo atgimimą.

Šiais metais Paryžiaus automobilių parodoje „Dacia“ pristatys naujuosius „Logan” ir „Sandero” modelius.

Naujas, labiau užtikrintas aukštesnio statuso dizainas

Naujieji „Logan” ir „Sandero” žymi naują „Dacia” dizaino tendenciją – kurti užtikrintą, į aukštesnį statusą pretenduojantį stilių.

Naujieji „Dacia” dizaino bruožai išsiskiria bendru kokybės ir tvirtumo įspūdžiu.

Abiem modeliams pritaikytos harmoningos priekinės dalies linijos ir ryškus „Dacia” logotipas grotelėse. Plačių priekinių žibintų ir grotelių dėka priekinės dalies išvaizda tapo išraiškingesnė.

Žvelgiant iš šono, harmoningos kėbulo proporcijos ir lakuotas paviršius sudaro tvirtumo įspūdį. Jį dar labiau pabrėžia ryškios formos, iškilusios ratų arkos ir visos modelių gamos ženklu jau tapusios aštrių kampų linijos automobilio šonuose. 

Priklausomai nuo modelio ir versijos, salonuose abiem modeliams galima rinktis naujos anglies spalvos arba dviejų atspalvių modernų prietaisų skydelį su chromuotais valdikliais ir naujausios kartos funkcionaliu valdymu. 

Oro ventiliacijos angų apvadai, logotipas ant vairo ir pavarų svirtis padengti chromu, o apatinė centrinės konsolės dalis yra spalvota ir puikiai dera su tokios pat spalvos durų rankenėlėmis bei dekoratyviais vairo elementais. 

Išskirtinis dėmesys buvo skirtas kokybei, kurią užtikrino interjerui parinktos medžiagos bei itin atsakingas jų apdirbimas ir apdaila. 

Siekiant įgyti kuo didesnį klientų pasitikėjimą, „Dacia” automobiliai yra gaminami orientuojantis į patvarumą ir patikimumą. Kaip ir kitiems „Dacia” modeliams, naujiesiems „Logan” ir „Sandero” yra taikoma 3 m/ 100 tūkst. km garantija.


Šiame straipsnyje: Daciaautommobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių